1. Economii de energie

Renovarea duce la economii de energie semnificative pe termen lung. De exemplu, imaginează-ți că înlocuiești vechile ferestre, prin care trage curentul, cu unele noi, cu proprietăți excelente de izolare termică. Investiția mai mare făcută o dată se va amortiza în câțiva ani. Și, îți reamintim: nu izolezi doar pentru economiile de energie de iarna; izolarea adecvată la exterior îți menține și climatul interior mai răcoros vara. Izolarea adecvată a casei la exterior funcționează ca un termos.

2. Spațiu suplimentar la un preț convenabil

Indiferent dacă familia ta devine mai numeroasă sau dacă pur și simplu îți dorești mai multe spațiu în casă, transformarea mansardei este cel mai bun lucru pe care îl poți face. Nu vei îmbunătăți doar climatul interior al locuinței tale și vei renova mansarda, ci vei obține și un spațiul suplimentar la un preț accesibil. Dacă te-ai obișnuit să lucrezi de la distanță în timpul pandemiei, poți utiliza spațiul suplimentar pentru a-ți crea propriul spațiu de lucru, în care vei avea lumină naturală din belșug și te simți motivat(ă) să lucrezi.

3. Un mod de viață mai bun

Modul de viață mai bun îți va aduce o viață mai bună. Ce înseamnă asta? Când te simți bine acasă, asta se reflectă în viața ta, în capacitatea ta de a face față unei multitudini de situații – atât pozitive, cât și negative. Un proiect de renovare a casei te va încânta, deoarece vei avea o viziune asupra schimbării care îți va face plăcere în lunile și anii care vor urma. Înlocuirea ferestrelor și creșterea suprafeței vitrate duce la mai multă lumină naturală în interior. Împreună cu ventilația, vei preveni, astfel, formarea mucegaiului sau umiditatea crescută, care sunt factorii declanșatori obișnuiți ai bolilor respiratorii și alergiilor.

4. Creșterea valorii proprietății

Renovarea este o altă modalitate de a crește prețul de piață al casei tale sau al apartamentului tău. Datorită calității și camerelor mai spațioase și cu mai multă lumină naturală, priveliștii mai bune sau designului unic, soluțiile de produse VELUX reprezintă o investiție bună și cresc valoarea proprietății. Îți îmbunătățim viața de zi cu zi.

5. O locuință mai inteligentă

Dezvoltările tehnologice ne oferă numeroase căi de a ne face viața mai ușoară. Deci, de ce să nu profităm de ele? Indiferent dacă decizi să îți reamenajezi, să îți renovezi sau să îți transformi complet mansarda, vei avea ocazia să îți simplifici viața și să începi să trăiești într-o locuință inteligentă.

6. Spațiu de locuit conceput de tine

Poate că ai moștenit casa sau apartamentul sau l-ai cumpărat de la cineva; indiferent care este situația, nimic nu se compară cu a putea să te uiți la o proprietate din perspectiva proprie și a nu fi nevoit(ă) să te adaptezi nimănui, nici măcar foștilor proprietari. În timpul renovării. îți pui amprenta propriei personalități și ființe asupra proprietății. Renovarea mai combină două componente – locuitul într-un spațiu plăcut, care îți servește ție și care te încântă pe tine în fiecare zi, și aspectul funcțional al încăperii.

Toamna, noi ținem sistemul de încălzire închis, în condițiile în care cunoscuții noștri au pornit deja încălzirea de câteva săptămâni.


Marko, proprietar

Montator instalând o nouă fereastră de mansardă VELUX pe un acoperiș cu țiglă neagră.