Transformarea spațiilor în locuri preferate

Indiferent dacă creezi spații noi în mansardă sau dacă le renovezi pe cele existente, ai șansa de a câștiga mai multă lumină naturală, de a avea acces la aer curat, de a te bucura de o atmosferă mai plăcută și de o priveliște excelentă.

Cum?

Alege soluțiile de ferestre de mansardă VELUX (sau înlocuiește-ți ferestrele vechi cu unele noi de la VELUX) și poți începe să te bucuri de camerele tale cu beneficiile menționate... și chiar cu unele în plus, cum ar fi ventilația mai bună, eficiența energetică, reducerea facturilor pentru încălzire... 
„Reține că orice cameră din mansardă poate fi mai luminoasă și mai sănătoasă. Și când spunem „orice cameră”, chiar înseamnă orice cameră.

Pe care vrei să o vezi?

De ce să alegi VELUX?

Transformăm spațiile

Soluțiile noastre care promovează lumina naturală te ajută să câștigi spațiu suplimentar sub acoperiș și să aduci o valoare incomparabilă locuinței, bunăstării și modului în care utilizezi un spațiu.

Creșterea valorii imobiliare 

Ai siguranța că investiția ta în soluțiile de produse VELUX va spori valoarea proprietății, iar randamentul va fi unul considerabil.

Relaxare în propria casă

Prin gama noastră extinsă de rulouri și rolete exterioare, piese de schimb și servicii de reparație, ne asigurăm că ai parte de cea mai bună experiență posibilă.

Suntem aici să te ajutăm

Echipa noastră este dedicată să-ți asigure satisfacția totală din momentul în care ne-ai contactat pentru consiliere și până la momentul final al montării soluției.

Calitate fără compromis

Nevoile tale sunt cele care ne îndrumă. Din 1941, dezvoltăm și perfecționăm constant produsele și le realizăm astfel încât să dureze.

O alegere responsabilă

Îți poți îmbunătăți calitatea vieții apelând la soluții sustenabile, care îți fac bine atât ție, cât și planetei.