Hol 

Nu lăsa holurile și casa scărilor ascunse în întuneric. Lumina naturală ajută pereții holurilor să strălucească și îmbunătățesc siguranța pe casa scărilor. 

Lumină naturală în cele mai restrânse spații 

Spațiile interioare precum căile de acces și holurile pot fi întunecoase și neprimitoare, având acces limitat la lumina naturală. Dar cu ferestrele de mansardă poți adăuga suficientă lumină naturală pentru a transforma fiecare colțișor al locuinței tale în ceva extraordinar. 

Derulează în jos și află cum să profiți la maximum de cele mai restrânse spații din locuința ta. 

Fiecare cameră merită să fie plină de lumină puternică, naturală! Există zone din fiecare casă care sunt ceva mai dificil de iluminat decât altele, în special cu lumină naturală. Este destul de simplu să încorporezi ferestre în planurile tale pentru bucătărie, camera de zi sau dormitoare. Însă alte zone, precum casa scărilor, spălătoria sau holurile sunt prea mici și închise pentru a aduce lumina naturală înăuntru. Chiar așa să fie? 

Cu cât montezi mai multe ferestre de mansardă, cu atât mai multă lumină naturală vei avea. E simplu.

Holul – Intrarea luminată natural în mansarda ta

Unde, ce, cum?

Ce ferestre de mansardă ar trebui să achiziționezi? Cu ce accesorii? Ce combinații oferă maximum de confort? Află care este soluția personalizată pentru tine… din catalogul nostru online!

Cât de mare este proiectul tău?

Articole conexe

De ce să alegi VELUX?

Transformăm spațiile

Soluțiile noastre care promovează lumina naturală te ajută să câștigi spațiu suplimentar sub acoperiș și să aduci o valoare incomparabilă locuinței, bunăstării și modului în care utilizezi un spațiu.

Creșterea valorii imobiliare 

Ai siguranța că investiția ta în soluțiile de produse VELUX va spori valoarea proprietății, iar randamentul va fi unul considerabil.

Relaxare în propria casă

Prin gama noastră extinsă de rulouri și rolete exterioare, piese de schimb și servicii de reparație, ne asigurăm că ai parte de cea mai bună experiență posibilă.

Suntem aici să te ajutăm

Echipa noastră este dedicată să-ți asigure satisfacția totală din momentul în care ne-ai contactat pentru consiliere și până la momentul final al montării soluției.

Calitate fără compromis

Nevoile tale sunt cele care ne îndrumă. Din 1941, dezvoltăm și perfecționăm constant produsele și le realizăm astfel încât să dureze.

O alegere responsabilă

Îți poți îmbunătăți calitatea vieții apelând la soluții sustenabile, care îți fac bine atât ție, cât și planetei.