Vezi planurile noastre pentru sustenabilitate

VELUX România S.R.L.

VELUX România este o companie de vânzări care comercializează ferestre de mansardă, produse de montaj, rulouri decorative și parasolare, tuneluri solare, atât în România cât și în Republica Moldova.

VELUX România face parte din Grupului internaţional VELUX care deține companii de vânzări şi producţie în peste 40 de ţări în care lucrează 10.000 de angajaţi din întreaga lume. Compania VELUX România a fost înregistrată în 1997.

Timp de peste 75 de ani, Grupul VELUX a creat condiții mai bune de locuit, aducând lumina naturală şi aerul proaspăt în interiorul mansardei. Compania a fost înfiinţată pornind de la viziunea fondatorului, Villum Kann Rasmussen, ce dorea să asigure lumină naturală, aer proaspăt şi calitate vieţii oamenilor. În prezent, aceste trei beneficii se regăsesc în milioane de case din întreaga lume. Astăzi, după mai mult de 75 de ani de la instalarea primei ferestre de mansardă într-o şcoală din Danemarca, viziunea VELUX a evoluat - dar valorile au rămas aceleaşi, aşa cum au fost exprimate prima oară de fondator.

Sediul VELUX România se află în centrul tării, în Brașov. Aici se află atât showroom-ul, dar și birourile care găzduiesc departamentele de Relații Clienți, Tehnic, Contabilitate, Marketing.

Pe lângă personalul din birouri, avem echipe de vânzări profesioniste şi tehnicieni de service pe întreaga suprafaţă a României și Republicii Moldova.

În tot ceea ce facem, ne dorim să stabilim un standard de excelenţă. Prin calitatea produselor, prin comportamentul în afaceri şi printr-un un spirit civic responsabil.