Găsește distribuitori și montatori autorizați VELUX

Cum se caută un distribuitor sau montator:

 • Introdu adresa proiectului tău în câmpul Adresă
 • Alege raza de căutare în km
 • Apasă pe butonul Căutare

De îndată ce harta generează rezultate, dă click pe steagul roșu pentru a vedea datele de contact ale distribuitorului precum și pentru calcularea rutei. Dacă obţii prea puţine rezultate sau niciun rezultat, te rugăm să mărești raza de căutare şi să apeşi din nou pe butonul Căutare. Pentru informații suplimentare, te rugăm să ne contactezi la numărul de telefon 0268 402740, de luni până vineri, între orele 08:00 - 16:30.

După afișarea rezultatelor, poți selecta distribuitorii în funcție de unul sau toate criteriile de căutare de mai jos:  

 • deține stand de ferestre VELUX
 • deține ferestre VELUX în stoc
 • deține mostrar de rulouri VELUX

Dacă dorești să cumperi doar rulouri decorative și parasolare, poți folosi atât aplicația de mai jos cât și magazinul nostru online de rulouri www.veluxshop.ro

În cazul în care dorești să contactezi un Montator Partener VELUX, selectează categoria și după afișarea rezultatelor, îl poți alege în funcție de unul din criteriile de mai jos:

 • ferestre și accesorii manuale
 • ferestre verticale
 • ferestre și accesorii electrice
 • ferestre pentru acoperiș tip terasă
 • tuneluri solare

 

Ai achiziționat ferestre de mansardă VELUX și ai nevoie să le montezi? Contactează un Montator Partener VELUX!

Cum funcționează aplicația Contact Pro?

Completează și trimite formularul de mai jos.

Cererea ta va fi trimisă astfel către trei Montatori Parteneri VELUX. În scurt timp vei primi un e-mail de confirmare de la VELUX România.

Urmează să fii contactat de către Montatorii Parteneri VELUX în decurs de cinci zile lucrătoare.

Pentru a ne asigura că ai beneficiat cele mai bune servicii de montaj, avem nevoie de feedback-ul tău. De aceea, vei primi pe e-mail un chestionar de evaluare în cinci zile și un altul în șapte zile. Sunt întrebări scurte la care te rugăm să ne răspunzi pentru a ne ajuta să ne îmbunătățim serviciile în permanență.

Te rugăm să ții cont de faptul că VELUX România nu este implicată direct în proiectul tău și de aceea nu putem fi responsabili de prețul practicat de către montator și nici de calitatea finală a proiectului. Vei beneficia, desigur, de garanția VELUX pentru produse, conform certificatului de garanție primit de la distribuitor.

Observație
VELUX România colectează date cu caracter personal ale clienților, care includ nume, detalii de contact și alte informații necesare pentru a răspunde solicitărilor clienților. Aceste informații personale ne permit să soluționăm chestiuni legate de produse, montajul acestora, service în garanție și post - garanție, mentenanță. Informația furnizată este transmisă montatorilor parteneri VELUX cu scopul de a oferi asistență clienților care, prin completarea acestui formular, sunt de acord ca datele lor să fie procesate în scopul în care au fost date. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să citiți Politica de Confidențialitate