Redescoperă-ți casa

Descoperă cum lumina naturală și aerul proaspăt pot crea încăperi complet noi și totodată sănătoase. Fie că vorbim de un birou de acasă sau despre un dormitor pentru copii, cu un climat interior sănătos, unde aceștia se poj juca în voie, fericiți, unde se pot concentra mai bine și unde vor dormi bine. Îți oferim inspirație și sfaturi practice.

Creează camere de vis pentru tine tine și copiii tăi.

 

O viață mai bună cu lumină naturală și aer proaspăt

Nu este deloc surprinzător că trăim peste 90% din timp în spații închise, muncind, învățând sau jucându-ne. Temperatura interioară optimă și cantitatea adecvată de lumină naturală contribuie enorm la modul în care ne simțim în interior. Lumina naturală îmbunătățește somnul și puterea de concentrare, fiind un ingredient necesar pentru procesul de învățare, de exemplu.

 

De la idee la realitate în 3 pași

Inspirație

Ideea inițială

Realizare

Produse

Soluțiile noastre pentru iluminare creează o stare de confort și de bine prin: 

  • Faptul că o fereastră de mansardă lasă să intre de două ori mai multă lumină naturală comparativ cu o fereastră verticală cu aceeași suprafață vitrată
  • Poți face economii de energie de 15%, pănă la chiar 30%. Toate ferestrele noastre au un sistem izolator unic ThermoTechnologyTM, care reprezintă un adevărat scut împotriva pierderilor de căldură. În plus, odată cu renovarea podului, te vei ocupa de izolarea acestuia.

Rulouri decorative și parasolare

Controlează lumina naturală și temperatura cu rulourile originale VELUX și maximizează-ți confortul interior. 

Ferestre de mansardă

O fereastră de mansardă VELUX aduce de două ori mai multă lumină comparativ cu o fereastră verticală. Ferestrele noastre sunt ușor de manevrat, iar ventilația este ca o briză, fiind posibilă și cu fereastra închisă. 

Ferestre de mansardă VELUX cu acționare de la ditanță® 

O cameră nouă se definește prin mai mult confort. Ferestrele de mansardă VELUX cu acționare de la distanță® sunt echivalente cu acest confort. Iar tu poți controla climatul interior de la distanță sau chiar automat.