Majoritatea pieselor de schimb pot fi înlocuite foarte uşor

Atât ferestrele de mansardă cât şi restul produselor VELUX sunt concepute să reziste pentru mulţi ani chiar dacă unele lucruri se pot uza sau strica în timp. De aceea VELUX furnizează o gamă largă de piese de schimb pentru produsele sale şi poate distribui piese de schimb pentru produse a căror producţie a fost oprită cu mulţi ani în urmă. 

Aici poţi găsi majoritatea pieselor de schimb care pot fi înlocuite cu sau fără asistenţa unui inginer service. Ai posibilitatea de a comanda piese de schimb pe care le montezi tu sau poţi opta pentru vizita unui inginer service. Dacă nu poţi găsi piesa de schimb de care ai nevoie, te rugăm să contactezi departamentul service al VELUX România sau să vizitezi unul din distribuitorii noştri.

Te rugăm să citeşti informaţiile de pe plăcuţa de identificare a ferestrei pentru a te asigura că vei comanda piesa corectă.

 Piesă de închidere

 Suport filtru aer

 Opritor

Balama de închidere

 Plăcuţă de identificare

 Clapetă de ventilare

 Balamale

 Cercevea (toc mobil)

 Toc fix

 Apărătoare superioară ramă

 Apărătoare superioară toc

 Cadru sticlă

 Geam

 Apărătoare laterală ramă

 Apărătoare inferioară cercevea

 Apărătoare laterală toc

 Apărătoare inferioară cercevea 

 Apărătoare inferioară toc

Cum să identifici fereastra de mansardă VELUX

Toate ferestrele de mansardă VELUX produse după 1968 au o plăcuţă de tip cu informaţii precise despre fereastră, amplasată în colţul din dreapta al cercevelei superioare în spatele clapetei de ventilaţie.

1. Tip
2. Dimensiune
3. Variantă
4. Cod producţie

Unde este amplasată plăcuţa de tip?

Comandă o piesă de schimb

Scrie-ne sau sună-ne pentru a afla preţul şi a comanda o piesă de schimb.
Ferestrele de mansardă VELUX au fost concepute să reziste ani de zile, dacă sunt corect întreținute. Dacă ai nevoie de piese de schimb, află cum le poți comanda.