Vino în echipa noastră

Alătură-te echipei noastre

Posturi disponibile

Suntem întotdeauna în căutare de candidaţi, persoane talentate şi pasionate de o carieră la VELUX.
Dacă găseşti o poziţie ce corespunde calificărilor şi ambiţiilor tale, vrem să auzim de tine.
Titlu Locaţie Data limită trimitere CV

Cum aplici

1. Aplică

Trimite un CV şi o scrisoare de intenție.

2. Interviul

Procesul de intervievare este de regulă alcătuit din două sau mai multe întâlniri.

3. O potrivire perfectă

Găsim cel mai bun candidat pentru poziţie, pentru echipă şi pentru companie.

Întrebări şi răspunsuri

Căutăm persoane ce vor să facă diferenţa - perosoane ambițioase care să îşi lase amprenta asupra unei agende comerciale. Suntem o organizaţie globală, deci trebuie să gândiţi global şi să aveţi abilitatea de a colabora cu colegi din domenii şi ţări diferite. Valorile Grupului VELUX sunt o parte integrantă a companiei noastre. Acestea ne ghidează activitatea comercială şi modul în care lucrăm. Trebuie să vă puteţi identifica cu valorile noastre şi să le aplicaţi în interacţiunea cu colegii, clienţii şi furnizorii.
Limba corporaţiei noastre este engleza. Dacă aplicaţi pentru o poziţie administrativă sau academică, ne aşteptăm să aveţi un nivel ridicat de cunoaştere a limbii engleze, pentru că veţi comunica cu colegii din alte ţări.
Limba corporaţiei noastre este engleza, aşadar aplicaţiile trebuie scrise de regulă în engleză.  Trebuie așadar să aveți cunoștințe avansate de limba engleză, scris și vorbit. 
Pentru poziţiile academice şi administrative, primim aplicaţii doar online. Verificaţi anunţul de angajare pentru a vedea cum să trimiteţi aplicaţia.
După ce aţi trimis aplicaţia, veţi primi automat o confirmare. Dacă nu o primiţi, încercaţi să retrimiteţi aplicaţia sau contactaţi-ne.
Pentru fiecare post scoas la concurs, efectuăm un amplu proces de recrutare pentru a ne asigura că găsim cel mai bun candidat. Procesul poate varia în funcţie de poziţia şi de domeniul pentru care aplicați. Procesul  este de regulă efectuat de către managerul de departament împreună cu managerul general. Procesul de recrutare a fost gândit în detaliu pentru a ne asigura că toţi candidaţii sunt evaluaţi corect şi în mod egal. Este o prioritate cheie pentru noi ca toţi candidațiii să aibă o vastă experienţă. După trimiterea CV-ului şi a aplicaţiei, profilul vă va fi analizat pentru a ne asigura că profilul personal şi profesional corespund criteriilor pentru poziţia dorită. După identificarea celor mai adecvaţi candidaţi, fiecare dintre aceştia va fi contactat direct - prin telefon sau email - şi va fi invitat la un interviu.
Puteţi aplica pentru mai mult de un post în cadrul Grupului VELUX. Vă rugăm să trimiteţi o aplicaţie pentru fiecare poziţie şi să vă asiguraţi că indicaţi în fiecare aplicaţie titlul(ile)/locaţia(ile) celorlalte poziţii pentru care aţi aplicat.
Pentru majoritatea poziţiilor utilizăm evaluări de personalitate şi aptitudini. Aceste evaluări constituie baza pentru dialogul privind abordarea sarcinilor, comportamentul şi atitudinea profesională. Evaluările noastre sunt întotdeauna completate de un interviu.
Dacă te numeri printre candidaţii invitaţi la interviu, atunci înseamnă că ai calificările pe care le căutăm - iar profilul tău ni se pare interesant. Aşadar e timpul să ne întâlnim. Interviul este o oportunitate să aflăm mai multe unii despre alţii. Vei avea şansa să ne spui mai multe despre tine - şi de ce ai dori să lucrezi în Grupul VELUX. Iar noi avem şansa de a-ţi spune mai multe despre compania noastră şi despre poziție - ce avem de oferit şi ce aşteptăm de la tine. Ne place să credem că interviurile noastre sunt o întâlnire plăcută, în care ambele părţi au ocazia de a afla dacă se potrivesc. Aşadar, cel mai important este să fii tu însuţi. Pe tine vrem să te întâlnim.
Primim aplicaţii doar prin intermediul sistemului de recrutare. Decât să trimiţi o aplicaţie nesolicitată, îţi recomandăm să te ţii la curent cu posturile disponibile la VELUX aici pe pagina noastră de Internet.