Inspiră-te din broşurile noastre

NOUA GENERAȚIE de ferestre VELUX pentru acoperiș terasă 2024

Descoperă noua protecție din sticlă curbată pentru soluțiile noastre pentru acoperiș terasă: ferestre fixe, electrice sau cu operare manuală! Avem și ieșiri de urgență sau ferestre pentru evacuarea fumului. 

Rulouri şi rolete VELUX 2024

Prea cald sau prea multă lumină în timpul zilei? Ai nevoie de un rulou! Vezi colecția de rulouri și rolete VELUX. Sănătatea locuințelor contează la fel de mult ca cea a oamenilor

Healthy Homes Barometer 2018 (HHB 2018) este un studiu paneuropean realizat de către Grupul VELUX, care are menirea de a ne aduce aminte că locuințele și clădirile sunt create pentru a oferi medii de locuit sănătoase, deși realitatea demonstrează un aspect alarmant: 1 din 3 copii europeni locuiește într-o clădire cu un climat interor „(nes)ănătos”. Află mai multe detalii sau descarcă PDF.

Sfaturi și recomandări pentru un drum rapid și ușor către mansarda ta luminoasă

Îți dorești o mansardă și iubești planurile înclinate? Atunci folosește acest îndrumar creat special pentru a răspunde întrebărilor tale! Cât trebuie să fie panta?  Cum fac hidroizolarea și termoizolarea? Cum se fac reglajele? Descarcă PDF pentru informații complete și concrete.

Descoperă potențialul podului tău!

Idei de transformare a podului nefolosit într-un spațiu de locuit atractiv, modern și luminos. Inspiră-te din sfaturile și fotografiile noastre!

Ghid de renovare pentru podul casei

Îți prezentăm ghidul pas cu pas pentru renovarea podului, în ordinea desfășurării etapelor: de la evaluarea stării generale a podului, până la finisare. Sugestii, sfaturi și idei pentru crearea unui spațiu generos și luminos la mansardă.Revitalizarea clădirilor istorice

Transformarea unei clădiri prin montarea de ferestre de mansardă este modalitatea de a crea spaţii de locuit în clădirile istorice existente, fără a afecta construcţia originală a acoperişului şi fără modificarea înălţimii clădirii. Următoarele pagini prezintă câteva exemple ale felului în care regândirea spaţiilor nefolosite de pod utilizând ferestre de mansardă în clădirile istorice, poate reprezenta o alternativă eficientă şi inovatoare.

Mansarda - o idee buna!

Dacă te numeri printre cei care nu sunt convinși că ideea de a locui la mansardă este o idee bună și ai îndoieli, iată câteva argumente care te vor ajuta să găsești răspuns la cele mai frecvente întrebări.

Barometrul Locuințelor Sănătoase 2022

Potrivit studiului Barometrului Locuințelor Sănătoase 2022 realizat de VELUX 32% dintre români sunt expuși în prezent la un risc climatic în interiorul locuințelor, precum: umezeală sau mucegai, temperaturi scăzute, zgomot excesiv sau lipsa luminii naturale. 


Vrei să renovezi baia, bucătăria sau camera copiilor de la mansardă? Descarcă ghidul dedicat și inspiră-te!

Descarcă ghidul „Dormitorul tău reinventat” și găsește o serie de idei grozave despre cum să îți proiectezi mai bine dormitorul pentru a deschide spațiul spre lumină și pentru un somn odihnitor noaptea.
Camerele de zi trebuie să fie în primul rând luminoase, deschise și confortabile. Dacă ești curios și vrei să afli despre modul în care poți proiecta un astfel de spațiu în casa ta, ghidul „Camera ta de zi reinventată” este perfect pentru tine. Descărcă-l, este gratuit!
Răsfoiește broșura „Camera copiilor tăi reinventată” și inspiră-te pentru a crea un spațiu „cool” care să asigure acele elemente distractive și utile la care visează fiecare copil.

Descarcă broșura „Reinventează spațiile mici din casa ta” și citește despre cum poți să aduci lumina naturală în fiecare colț din casă, oricât de mic ar fi acesta. Vezi care sunt cele mai importante trei motive pentru care, chiar și cele mai mici spații ale casei, ar trebui să fie puse în lumină.

Descarcă broșura „Bucătăria ta reinventată” și vezi cum ferestrele de mansardă pot crea o atmosferă și mai confortabilă în bucătărie. Imaginează-ți bucătăria ta într-o lumină complet nouă și apucă-te de treabă!

Descarcă broșura „Baia ta reinventată” și citește despre care este acel aspect care lipsește băii tale și despre care nu aveai idee sau despre cum să ventilezi eficient baia fără a mai fi nevoie să înduri zgomotul produs de ventilator.

Descarcă broșura electronică „Camera de oaspeți reinventată” și citește despre cum să creezi o cameră cu posibilități nelimitate de amenajare, cum să alegi culoarea potrivită pentru acea cameră în plus și care sunt cele trei motive pentru care ar trebui să montezi ferestre de mansardă.

Înspiră-te din broșura „Ghid pentru înlocuirea ferestrelor de mansardă”  și vezi ce posibilități ai la îndemână odată cu schimbarea acestora. Avem trei propuneri de abordare pentru tine.Marcajul CE

Află mai multe detalii despre ce înseamnă marcajul CE.

Istoria VELUX

Povestea VELUX a început în 1942. Au urmat multe inovații, premii obținute și proiecte promovate în întreaga lume. Află mai multe.