Baie 

Imaginează-ți că îți începi ziua cu un duș de dimineață, trezindu-te în baia scăldată în lumină naturală și aer curat. Cu o fereastră de mansardă, îți poți transforma această viziune în realitate. 

Începe-ți bine ziua 

Băile au servit mult timp ca spații în primul rând funcționale în locuințele noastre, cu o preocupare minimă pentru designul creativ. Ei bine, ne dorim să schimbăm acest lucru. Așadar, ești pregătit(ă) să dai un aspect nou băii tale aducând înăuntru lumina naturală și aerul proaspăt? Îți dezvăluim un mic secret. Privește în sus și fă cunoștință cu cel de al cincilea perete! 

Derulează în jos și află cum să te mai apropii cu un pas de cea mai bună dimineață de până acum 

Ai o baie întunecoasă, ca o peșteră, care are nevoie de lumină naturală? Te-ai săturat să reglezi rulourile de la geam de fiecare dată când faci un duș? Obținerea combinației perfecte între lumina naturală și intimitate în baie poate fi consumatoare de timp și efort. VELUX îți stă la dispoziție cu o soluție simplă: instalarea ferestrelor de mansardă sau a tunelurilor solare în baie reprezintă o modalitate excelentă de a furniza lumină naturală echilibrată pe parcursul întregii zile, fără a compromite intimitatea. 

Cu cât montezi mai multe ferestre de mansardă, cu atât mai multă lumină naturală vei avea. E simplu.   

Baia – Zona ta de relaxare/revigorare

Unde, ce, cum?

Ce ferestre de mansardă ar trebui să achiziționezi? Cu ce accesorii? Ce combinații oferă maximum de confort? Află care este soluția personalizată pentru tine… din catalogul nostru online!

Cât de mare este proiectul tău?

Articole conexe

De ce să alegi VELUX?

Transformăm spațiile

Soluțiile noastre care promovează lumina naturală te ajută să câștigi spațiu suplimentar sub acoperiș și să aduci o valoare incomparabilă locuinței, bunăstării și modului în care utilizezi un spațiu.

Creșterea valorii imobiliare 

Ai siguranța că investiția ta în soluțiile de produse VELUX va spori valoarea proprietății, iar randamentul va fi unul considerabil.

Relaxare în propria casă

Prin gama noastră extinsă de rulouri și rolete exterioare, piese de schimb și servicii de reparație, ne asigurăm că ai parte de cea mai bună experiență posibilă.

Suntem aici să te ajutăm

Echipa noastră este dedicată să-ți asigure satisfacția totală din momentul în care ne-ai contactat pentru consiliere și până la momentul final al montării soluției.

Calitate fără compromis

Nevoile tale sunt cele care ne îndrumă. Din 1941, dezvoltăm și perfecționăm constant produsele și le realizăm astfel încât să dureze.

O alegere responsabilă

Îți poți îmbunătăți calitatea vieții apelând la soluții sustenabile, care îți fac bine atât ție, cât și planetei.