Camera copiilor

Camera copilului tău este un „stup” de activitate plin de viață, de chicoteli și de râsete. Adaugă mai multă viață camerei lor și lasă-i să exploreze exteriorul de la propria fereastră, cu gama noastră de ferestre de mansardă VELUX. 

O viață sănătoasă în copilărie 

Lumina naturală oferă o sursă bună de vitamine și crește buna dispoziție, ajutând nevoile copiilor tăi atât ziua, cât și noaptea. 

Derulează în jos și începe să explorezi tot ce trebuie să știi pentru a crea cea mai bună cameră pentru copii

Ferestrele de mansardă captează lumina caldă, strălucitoare a soarelui și permit intrarea aerului curat, proaspăt de afară pentru a face din camera copiilor tăi locul perfect de întâlnire și distracție cu toți prietenii lor de joacă. Ferestrele de mansardă VELUX sunt tot ce trebuie pentru a lumina camera copiilor tăi și a-i înveseli. 

Cu cât montezi mai multe ferestre de mansardă, cu atât mai multă lumină naturală vei avea. E simplu.

Camera copiilor – Oaza copiilor tăi

Unde, ce, cum?

Ce ferestre de mansardă ar trebui să achiziționezi? Cu ce accesorii? Ce combinații oferă maximum de confort? Află care este soluția personalizată pentru tine… din catalogul nostru online!

Cât de mare este proiectul tău?

Articole conexe

De ce să alegi VELUX?

Transformăm spațiile

Soluțiile noastre care promovează lumina naturală te ajută să câștigi spațiu suplimentar sub acoperiș și să aduci o valoare incomparabilă locuinței, bunăstării și modului în care utilizezi un spațiu.

Creșterea valorii imobiliare 

Ai siguranța că investiția ta în soluțiile de produse VELUX va spori valoarea proprietății, iar randamentul va fi unul considerabil.

Relaxare în propria casă

Prin gama noastră extinsă de rulouri și rolete exterioare, piese de schimb și servicii de reparație, ne asigurăm că ai parte de cea mai bună experiență posibilă.

Suntem aici să te ajutăm

Echipa noastră este dedicată să-ți asigure satisfacția totală din momentul în care ne-ai contactat pentru consiliere și până la momentul final al montării soluției.

Calitate fără compromis

Nevoile tale sunt cele care ne îndrumă. Din 1941, dezvoltăm și perfecționăm constant produsele și le realizăm astfel încât să dureze.

O alegere responsabilă

Îți poți îmbunătăți calitatea vieții apelând la soluții sustenabile, care îți fac bine atât ție, cât și planetei.