Camera de zi 

Locul în care petreci cel mai mult timp ar trebui să fie locul care îți oferă maximum de confort. Adu la viață camera de zi cu lumină naturală și aer curat de sus și creează un mediu interior mai bun. Ferestrele de mansardă îți inundă camera de zi cu lumină puternică, expresivă, făcând decorul acestei camere să iasă în evidență, plin de culoare și vitalitate. 

Camera în care locuim 

Lumina diurnă este în continuă schimbare. Lumina naturală care îți pătrunde în cameră își va schimba poziția de-a lungul zilei. Doar prin captarea acestei lumini prin acoperiș vei putea să profiți din plin de fiecare minut de lumină naturală pe care o poate oferi o zi. 

Derulează în jos și începe să explorezi tot ce trebuie să știi pentru a profita la maximum de camera ta de zi.

Dacă te asemeni cu cei mai mulți oameni, probabil că petreci foarte mult timp în interior, așa e? Studiile arată că petrecem incredibil de mult, respectiv 90%, din viețile noastre în interior. Și majoritatea acestui timp îl petrecem în camera centrală a casei noastre: camera de zi. Însă faptul că suntem în interior nu înseamnă că trebuie să facem compromisuri în a ne bucura de lumina naturală. O fereastră de mansardă este modul ideal de a lăsa să îți pătrundă în locuință mai multă lumină naturală și de a te menține conectat(ă) la lumea din afară. 

Cu cât montezi mai multe ferestre de mansardă, cu atât mai multă lumină naturală vei avea. E simplu.

Camera de zi – Cuibul tău confortabil

Unde, ce, cum?

Ce ferestre de mansardă ar trebui să achiziționezi? Cu ce accesorii? Ce combinații oferă maximum de confort? Află care este soluția personalizată pentru tine… din catalogul nostru online!

Cât de mare este proiectul tău?

Articole conexe

De ce să alegi VELUX?

Transformăm spațiile

Soluțiile noastre care promovează lumina naturală te ajută să câștigi spațiu suplimentar sub acoperiș și să aduci o valoare incomparabilă locuinței, bunăstării și modului în care utilizezi un spațiu.

Creșterea valorii imobiliare 

Ai siguranța că investiția ta în soluțiile de produse VELUX va spori valoarea proprietății, iar randamentul va fi unul considerabil.

Relaxare în propria casă

Prin gama noastră extinsă de rulouri și rolete exterioare, piese de schimb și servicii de reparație, ne asigurăm că ai parte de cea mai bună experiență posibilă.

Suntem aici să te ajutăm

Echipa noastră este dedicată să-ți asigure satisfacția totală din momentul în care ne-ai contactat pentru consiliere și până la momentul final al montării soluției.

Calitate fără compromis

Nevoile tale sunt cele care ne îndrumă. Din 1941, dezvoltăm și perfecționăm constant produsele și le realizăm astfel încât să dureze.

O alegere responsabilă

Îți poți îmbunătăți calitatea vieții apelând la soluții sustenabile, care îți fac bine atât ție, cât și planetei.