Cauți modalități prin care să te diferențiezi de competitori?


Să îndeplinim cerințele, din ce in ce mai sofisticate ale clienților, a fost și rămâne o provocare. Detaliile sunt cele care fac diferența în ochii lor. 

În ultimul deceniu, românii au devenit din ce în ce mai atenți atunci când își aleg o nouă locuință, fiind preocupați nu doar de mărimea spațiului, ci și de beneficiile oferite: poziționarea față de soare, dimensiunile vitrajelor, priveliștea oferită. În același timp, competiția a devenit una puternică pe piața imobiliară, astfel că românii au acum mai multe opțiuni atunci  când aleg să investească într-o locuință. 

Oamenii gândesc în imagini. Te invităm în acest spațiu virtual să experimentezi beneficiile luminii naturale și ale unei case cu o ventilației naturală.

 

 

Ai un proiect de casă care are nevoie de lumină și ventilație naturală? Ghidul nostru îți vine în ajutor - începe cu noi o călătorie prin care vei vedea modul în care lumina naturală transformă proiectele, dar și afacerea ta.

În ghid, vei găsi o varietate de resurse valoroase, soluții pentru diferite tipuri de spații, studii de caz, proiecte VR, studii care arată care sunt beneficiile luminii naturale pentru clienți, precum și sfaturi și recomandări pentru design și proiectare.


Ai un proiect de casă care ar putea beneficia de suport din partea VELUX România?

Povestește-ne despre proiectul tău și un specialist din partea noastră va veni cu o soluție personalizată, care să fie potrivită cerințelor afacerii tale.

7 motive pentru care să incluzi ferestrele de mansardă în proiectele tale 

7
motive          PRO VELUX în proiecte
 • 1. Lumina naturală are o valoare reală
  Locuințele care se bucură de soare sunt mai căutate, mai apreciate și mai bine vândute. Lumina naturală optimă şi calitatea aerului din interior te vor deosebi de competitorii tăi, îți vor creşte profitul şi îți vor accelera vânzările. Clienţii vor vedea cu ușurință factorul „wow” şi vor resimţi confortul, prețuind automat mai mult aceste spații.
 • 2. Estetica modernă contează
  Vei ieşi în evidenţă faţă de concurenţii tăi, oferindu-le clienţilor tăi un design modern, unic. Atunci când li se oferă posibilitatea, cumpărătorii locuințelor vor alege case cu spaţii cât mai luminoase, mai moderne, mai puţin obişnuite. Soluţiile de lumină naturală sunt caracterizate ca fiind atractive, inteligente şi adăugând valoare casei.
 • 3. Eficienţa energetică nu mai este doar o expresie; este realizabilă
  Într-o astfel de locuință, eficiența energetică nu se obţine doar prin reducerea dependenţei de iluminatul electric, ci şi prin aportul solar din timpul iernii şi ventilaţia răcoritoare din timpul verii.
 • 4. Priveliștea contează
  Vei putea satisface orice tip de client: de la cei romantici care vor avea posibilitatea de a explora toate nuanțele răsăriturilor și apusurilor, pană la exploratorii cerului și stelelor.
   
 • 5.  Dimensiunea ferestrelor este importantă
  O fereastră de mansardă de dimensiuni mici poate îndeplini cerințe minime pentru obținerea luminii naturale, dar ratează ocazia de a transforma spaţiul într-o proprietate cu preţ ridicat. Locuințele cu suprafețe vitrate mai mari, vin la pachet cu beneficiile pe măsură (lumină, priveliște, contact cu exteriorul, venitlație naturală, eficiență energetică).
 • 6. Băile ies din anonimat
  Ventilaţia naturală şi o lumină naturală bună au o importanţă crucială pentru aceste spaţii umede sau predispuse la umezeală. În plus, lumina naturală de calitate dintr-o baie de la mansardă conferă spațiului un aer de lux.
 • 7. Vezi culorile adevărate
  Lumina naturală este sursa ideală de lumină pentru o redare corectă a culorilor şi ea ne permite să distingem nuanţele fine ale diferenţelor de culoare.

Descoperă instrumentele noastre pentru design și află cum lumina naturală îți poate ajuta afacerea