Danish Day Out

VELUX România a întâmpinat lumina caldă și aerul proaspăt de toamnă, în spiritul hygge, alături de 150 de arhitecți din toată țara. Evenimentul a avut loc în grădina primitoare a Ambasadei Danemarcei la București. 
Suntem mereu alături de partenerii noștri, ne face plăcere să îi reîntâlnim și ne asigurăm că sunt la curent cu noutățile din portofoliul nostru. Așa că, am profitat de o după-amiază plăcută de toamnă și de confortul din grădina Ambasadei Danemarcei la București, pentru a ne da întâlnire cu 150 de arhitecți din toată țara și cu cele mai noi produse VELUX. 

Transformările digitale și viteza cu care se schimbă nevoile și cerințele clienți ne-au făcut să le vedem ca pe oportunitatea de a oferi spații mai bune de locuit, produse inovatoare și tehnologizate. Toate acestea au fost descoperite de invitații noștri în cadrul evenimentului Danish Day Out. 

Generația Indoor

Studiul făcut de VELUX nu poate decât să te pună pe gânduri: ne petrecem 90 % din timp în spații închise, fără suficientă lumină naturală sau aer proaspăt. Nu ne mai gândim la acest aspect – s-a dovedit, însă, științific că acest lucru poate fi nociv pentru starea de sănătate și bunăstarea noastră. Date îngrijorătoare referitoare la generația Indoor și un film care te pune pe gânduri.

The Embassy is very happy to host present and future partners of Danish companies VELUX and BoConcept. They are world leaders when it comes to functionality, quality and design. It’s a great way to spend a Danish Day Out

Ambassador Søren Jensen