Bine ai venit pe platforma VELUX Dealer Extranet

Am lansat această platformă online pentru a veni în sprijinul tău. Sperăm să-i descoperi caracterul funcțional, flexibilitatea și ușurința cu care poți lansa și urmări comenzile  tale într-un mod convenabil.

Caracteristici și beneficii

Poți comanda prin VELUX Dealer Extranet toate produsele VELUX din broșurile VELUX  folosind sistemul de coduri de produse VELUX.

Pentru a utiliza platforma Dealer Extranet, consultă sau descarcă ghidurile noastre:

Ghid Contul tău

Ghid de acces pe platformă

Ghid pentru crearea comenzilor

Ghid pentru realizarea ofertelor către VELUX și către clienți finali

 

Întrebări fecvente

Poți să-ți creezi cont pe platforma Dealer Extranet dând click pe linkul “Solicită acces” din pagina de logare.  Ca să ajungi în pagina de logare, dă click pe linkul de mai sus. După ce solicitarea a fost trimisă, vei primi un email de la VELUX într-un timp foarte scurt. Numele de utilizator va fi de fapt adresa de email pe care ai trecut-o când ai solicitat acces, iar tot ce trebuie să mai faci este să-ți creezi propria parolă.
Sfaturi – când soliciți acces:
1. Vei avea nevoie de codul de client VELUX. Acesta se găsește pe orice factură, confirnare a comenzii sau act de livrare de la VELUX
2. Avem nevoie de o adresă de email validă. Te rugăm să ai în vedere că adresa de email furnizată va fi numele tău de utilizator, iar fiecare sub-utilizator va trebui să furnizeze propriul nume de utilizator pentru a accesa platforma.
3. Dacă nu ai primit din partea noastră un e-mail în 3-4 zile lucrătoare, verifică folderul SPAM sau JUNK. Mailul va veni de pe adresa contact.romania@velux.com. În cazul în care nu ai primit un email de acces, te rugăm să ne contactezi la contact.romania@velux.com sau la telefon 0268 402740.
4. Platforma Dealer Extranet dă posibilitatea distribuitorilor să solicite acces la un cont unic, acces care îi permite să urmărescă comenzile, să verifice informațiile contului său, să facă oferte clienții finali, dar nu și să proceseze comenzile.

Da, este posibil să schimbi parola, dă Click pe linkul de mai jos pentru a accesa ghidul nostru care explică cum să accesezi dealer Extranet, cum să schimbi parola sau ce trebuie să faci în cazul în care ai uitat parola.

Cum accesezi Dealer Extranet – pag 4

Cum schimbi parola - pag 10

Ai uitat parola? - Pag 11

Ghid accesare VELUX Dealer Extranet 

Ca o precauție legată de securitate, dacă ai introdus parola greșit de mai mult de 3 ori, platforma Dealer Extranet se va bloca și accesul tău la cont va fi restricționat.
Dacă ai uitat parola sau numele de utilizator pentru a te lega pe platforma Dealer Extranet, poți reseta parola dând click pe “Ai uitat parola?”de pe pagina de logare.
Dacă contul tău este blocat, te rugăm să ne contactezi la adresa contact.romania@velux.com sau la telefon 0268 402740, iar noi îți vor reactiva contul. Dacă ești Sub-utilizator, te rugăm să contactezi principalul utilizator, care poate reseta parola pentru tine.
Nu, platforma este gratuită, fiind oferită tuturor distribuitorilor VELUX. Este o platformă sigură, care are la bază un sistem securizat de operare web.
Dealer Extranet este un instrument gratuit, interactiv, care permite distribuitorilor VELUX să aibă acces la propriul cont de client. Distribuitorii pot procesa și urmări comenzile pe care le fac pe această plaftormă, precum și ofertele de preț pentru clienții finali.  De asemenea, pot obține dovezi de livrare, pot vizualiza facturi și detalii ale creditului, pot obține prețuri și termene de livrare pentru produsele VELUX.

Da. Toate produsele VELUX listate în broșura "Soluții de iluminat natural" pot fi comandate prin platforma VELUX Dealer Extranet. Platforma are o funcție de căutare, o funcție de comandă rapidă și cea de configurare.

Ghid pentru crearea comenzilor

Ghidul atașat conține informații despre următoarele:

Noțiuni generale cont                                       Pag. 3-4

Încarcă logo pentru comenzile clienților              Pag. 5

Comandă/vizualizare facturi                              Pag. 6-7

Sub-utilizatori  -  Cum îi creezi                           Pag. 8-9

Super Distribuitori                                            Pag. 11


VELUX Dealer Extranet – Ghid Contul tău

Da, una dintre caracteristicile VELUX Dealer Extranet este că are și funcția de a putea crea oferte de preț VELUX cu datele și logo-ul distribuitorului. Singura excepție se referă la situația în care ai nevoie de un preț pentru un produs special, pentru care trebuie să soliciți ofertă de la VELUX.
Următorul ghid oferă detalii despre crearea ofertelor astfel:

Crearea unei oferte cu discount VELUX                         pag. 3-10
Crearea de oferte pentru clienți (dintr-o oferă existentă) pag. 10-16
Crearea de oferte pentru clienți (din configurator)          pag. 17-20
Căutare și vizualizare oferte

Da. Platforma permite să urmărești comezile tale din momentul în care comanda este procesată, până când este livrată.

Poți să descarci copii ale dovezilor de livrare, confirmări ale comenzilor VELUX, note de livrare și facturi.

Ghidul atașat furnizează detalii despre cum poți să faci aceste lucruri.