Birou de acasă 

Credem că birourile de acasă care sunt pline de lumină naturală ajută productivitatea și creativitatea. Aerul curat și lumina naturală ne învigorează și au puterea de a ne crește starea generală de bine în locuința proprie. Când sunt combinate, ele pot transforma un spațiu, făcându-l să fie nu doar funcțional, ci și stimulant.

Când biroul face parte din locuința ta 

Creșterea cantității de lumină naturală și aer curat din locuințele noastre are un impact masiv asupra stării noastre de bine. Pentru cei ce lucrează de acasă, aceasta facilitează învățarea și concentrarea. 

Derulează în jos și începe să explorezi tot ce trebuie să știi pentru a crea un birou de lucru productiv.

Indiferent dacă lucrezi deja de ceva timp de acasă sau dacă acest stil de viață este nou pentru tine, poți observa o îmbunătățire a concentrării și productivității adăugând lumină naturală și un pic de aer curat spațiului dedicat biroului de acasă. Cea mai bună cale de a obține lumină naturală în biroul tău de acasă este cu ferestrele de mansardă VELUX. 

Cu cât montezi mai multe ferestre de mansardă, cu atât mai multă lumină naturală vei avea. E simplu.

Biroul tău de acasă – Un „cocon” destinat muncii tale

Unde, ce, cum?

Ce ferestre de mansardă ar trebui să achiziționezi? Cu ce accesorii? Ce combinații oferă maximum de confort? Află care este soluția personalizată pentru tine… din catalogul nostru online!

Cât de mare este proiectul tău?

Articole conexe

De ce să alegi VELUX?

Transformăm spațiile

Soluțiile noastre care promovează lumina naturală te ajută să câștigi spațiu suplimentar sub acoperiș și să aduci o valoare incomparabilă locuinței, bunăstării și modului în care utilizezi un spațiu.

Creșterea valorii imobiliare 

Ai siguranța că investiția ta în soluțiile de produse VELUX va spori valoarea proprietății, iar randamentul va fi unul considerabil.

Relaxare în propria casă

Prin gama noastră extinsă de rulouri și rolete exterioare, piese de schimb și servicii de reparație, ne asigurăm că ai parte de cea mai bună experiență posibilă.

Suntem aici să te ajutăm

Echipa noastră este dedicată să-ți asigure satisfacția totală din momentul în care ne-ai contactat pentru consiliere și până la momentul final al montării soluției.

Calitate fără compromis

Nevoile tale sunt cele care ne îndrumă. Din 1941, dezvoltăm și perfecționăm constant produsele și le realizăm astfel încât să dureze.

O alegere responsabilă

Îți poți îmbunătăți calitatea vieții apelând la soluții sustenabile, care îți fac bine atât ție, cât și planetei.