Creează un birou acasă, care îți va îmbunătăți productivitatea     

Cu toții am fost nevoiți să ne adaptăm stilul de lucru ca urmare a pandemiei. Anterior exista o separare mai clară între serviciu și acasă. Apoi mulți dintre noi ne-am confruntat cu o realitate nouă, fiind nevoiți să creăm un spațiu de lucru temporar acasă. Acum muncitul de acasă a devenit ceva obișnuit. Dacă ai adoptat munca de acasă ca parte din noul tău stil de lucru, asigură-te că biroul tău de acasă este grozav!  

Proiectează-ți spațiul de lucru de acasă  

Sunt mulți factori de luat în considerare când îți proiectezi biroul de acasă. Lucrezi în regim hibrid sau ai nevoie de un birou în care să lucrezi tot timpul de acasă? Ce buget ai? E important să răspunzi la aceste întrebări pentru a putea crea un mediu potrivit pentru a lucra de acasă. Să muncești într-un mediu fără condiții optime îți poate afecta productivitatea și buna dispoziție, provocând ineficiență și stres. Lumina insuficientă sau necorespunzătoare îți poate afecta energia și starea de spirit și poate provoca oboseală la nivelul ochilor sau dureri de cap.  

Reține care sunt condițiile bune de iluminat  

Lumina corespunzătoare este unul dintre aspectele esențiale prin care poți face ca lucrul de acasă să fie mai eficient și mai productiv. Când îți desfășori activitatea la birou, petreci mult timp în fața unui ecran, ceea ce poate provoca oboseală la nivelul ochilor, dureri de cap și alte afecțiuni medicale minore. De asemenea, poate ai observat deja că productivitatea ta a scăzut sau că ți se distrage mai ușor atenția când lucrezi de acasă – un factor care poate contribui la aceste senzații este lipsa luminii naturale. Încearcă să aduci mai multă lumină naturală în spațiul tău de lucru, pur și simplu, mutând biroul mai aproape de fereastră. 

Aerul proaspăt te ajută să gândești limpede  

Aerul curat este unul dintre cele mai importante lucruri prin care te poți asigura că trupul și mintea ta au suficientă energie pe parcursul zilei. Amenajează-ți biroul de acasă într-o cameră cu ventilație excelentă. Dacă nu este posibil, ia în calcul transformarea biroului de acasă pentru a include o fereastră de mansardă. 

Când integrezi o fereastră de mansardă în biroul de acasă, beneficiezi de cele mai bune condiții când vine vorba de aer curat și lumină naturală. 

Creează un birou pentru acasă, care să-ți îmbunătățească productivitatea  

O fereastră de mansardă poate ajuta la crearea unui mediu de lucru productiv în biroul tău de acasă, generând mai multă lumină naturală și asigurând un flux excelent al aerului. Expunerea la lumina soarelui îmbunătățește eficiența. Însă lumina naturală nu trebuie să fie atât de puternică încât să te orbească. Ia în considerare instalarea unor rulouri sau rolete exterioare eficiente, care să blocheze lumina și să combată lumina orbitoare. Alte elemente care îți pot asigura buna dispoziție în camera de lucru de acasă sunt un birou excelent și un scaun confortabil.  

Folosește materiale adecvate 

Indiferent dacă ești veteran sau începător în a lucra de acasă, este obligatoriu să ai un birou confortabil! Dacă nu ai un buget uriaș, caută mobilier la mâna a doua sau încearcă-ți norocul cu restaurarea mobilierului vechi. Dacă ai un buget mai mare sau ai timpul și aptitudinile necesare, îți poți renova biroul de acasă și poți include o fereastră de mansardă pentru a crea o atmosferă de lucru mai sănătoasă. 

Acum, că programul de lucru hibrid a devenit ceva obișnuit, este esențial să-ți creezi un spațiu de birou care să fie sănătos și confortabil 

Articole relevante

De ce să alegi VELUX?

Transformăm spațiile

Soluțiile noastre care promovează lumina naturală te ajută să câștigi spațiu suplimentar sub acoperiș și să aduci o valoare incomparabilă locuinței, bunăstării și modului în care utilizezi un spațiu.

Creșterea valorii imobiliare 

Ai siguranța că investiția ta în soluțiile de produse VELUX va spori valoarea proprietății, iar randamentul va fi unul considerabil.

Relaxare în propria casă

Prin gama noastră extinsă de rulouri și rolete exterioare, piese de schimb și servicii de reparație, ne asigurăm că ai parte de cea mai bună experiență posibilă.

Suntem aici să te ajutăm

Echipa noastră este dedicată să-ți asigure satisfacția totală din momentul în care ne-ai contactat pentru consiliere și până la momentul final al montării soluției.

Calitate fără compromis

Nevoile tale sunt cele care ne îndrumă. Din 1941, dezvoltăm și perfecționăm constant produsele și le realizăm astfel încât să dureze.

O alegere responsabilă

Îți poți îmbunătăți calitatea vieții apelând la soluții sustenabile, care îți fac bine atât ție, cât și planetei.