Bucătărie 

Imaginează-ți că te trezești în lumina naturală care luminează interiorul din afară. Soarele îți scaldă bucătăria într-o lumină blândă în timp ce îți pregătești cafeaua de dimineață și micul dejun. Bucură-te de ambianță în timp ce citești ziarul și începe-ți ziua plin(ă) de energie. 

Este tipul să aduci îmbunătățiri bucătăriei! 

Da, am spus-o! Bucătăria ta este una dintre cele mai importante camere din locuința ta. Și, până acum, probabil că a avut parte de multe mese în familie, întâlniri și de multă dezordine. Deci, de ce să nu îi aduci îmbunătățirea prin design pe care o merită? 

Derulează în jos și află cum să începi să gătești în lumină naturală 

Unele dintre cele mai frumoase amintiri ale noastre sunt legate de timpul petrecut în bucătărie: învățarea unor rețete vechi ale bunicii, dezordinea creată gătind prăjituri cu copiii și întâlnirile de sărbători cu prietenii și familia, ca să menționăm doar câteva. Bucătăria este, așadar, una dintre încăperile esențiale din locuința ta, pentru tine și membrii familiei tale, deci merită ce e mai bun, de la aparatura electrocasnică la iluminat. (Da, iluminat!) 

Cu cât montezi mai multe ferestre de mansardă, cu atât mai multă lumină naturală vei avea. E simplu.

Bucătăria – Locul de socializare

Unde, ce, cum?

Ce ferestre de mansardă ar trebui să achiziționezi? Cu ce accesorii? Ce combinații oferă maximum de confort? Află care este soluția personalizată pentru tine… din catalogul nostru online!

Cât de mare este proiectul tău?

Articole conexe

De ce să alegi VELUX?

Transformăm spațiile

Soluțiile noastre care promovează lumina naturală te ajută să câștigi spațiu suplimentar sub acoperiș și să aduci o valoare incomparabilă locuinței, bunăstării și modului în care utilizezi un spațiu.

Creșterea valorii imobiliare 

Ai siguranța că investiția ta în soluțiile de produse VELUX va spori valoarea proprietății, iar randamentul va fi unul considerabil.

Relaxare în propria casă

Prin gama noastră extinsă de rulouri și rolete exterioare, piese de schimb și servicii de reparație, ne asigurăm că ai parte de cea mai bună experiență posibilă.

Suntem aici să te ajutăm

Echipa noastră este dedicată să-ți asigure satisfacția totală din momentul în care ne-ai contactat pentru consiliere și până la momentul final al montării soluției.

Calitate fără compromis

Nevoile tale sunt cele care ne îndrumă. Din 1941, dezvoltăm și perfecționăm constant produsele și le realizăm astfel încât să dureze.

O alegere responsabilă

Îți poți îmbunătăți calitatea vieții apelând la soluții sustenabile, care îți fac bine atât ție, cât și planetei.