Transformă-ți bucătăria aplicând aceste sfaturi de amenajare a bucătăriei

Cauți sfaturi pentru cum să-ți amenajezi bucătăria? Urmează aceste recomandări pentru a-ți transforma bucătăria într-un spațiu vibrant, funcțional și superb.  

Cele mai bune sfaturi pentru amenajarea bucătăriei pentru ca aceasta să devină sufletul casei

Se spune că bucătăria este sufletul casei. De la mic-dejunuri rapide la conversații lungi în timpul meselor în familie, bucătăria este locul unde se întâmplă totul. Mulți dintre noi petrecem ore în șir în bucătărie, de aceea este esențial să fie un spațiu în care să ne simțim bine. Cu o amenajare bine gândită, poți realiza cu ușurință acest lucru. Iată care sunt sfaturile noastre pentru a te bucura la maximum de bucătărie:

Creează o bucătărie ideală pentru socializare

Bucătăria este un punct de interes al casei. Este adesea locul în care prietenii și familia se adună înainte ca masa să fie gata. De aceea, o idee grozavă este să integrezi în design o insulă de bucătărie. Aceasta îți va asigura un spațiu suplimentar pentru a găti, a lucra, a lua masa sau a socializa. Adaugă scaune confortabile de luat masa sau scaune de bar pentru a încuraja oamenii să rămână și, astfel, să petreceți mai mult timp împreună. 

Electrocasnicele inteligente îți fac viața mai ușoară

În ultimii ani, pe piață au apărut numeroase soluții inteligente, cum ar fi frigiderele inteligente cu table memo integrate și funcții de creare a listei de cumpărături, cuptoarele inteligente care preîncălzesc mâncarea, precum și aparatele de bucătărie care sterilizează ustensilele. Fă-ți viața mai ușoară integrând aceste electrocasnice inteligente în proiectul de amenajare a bucătăriei! 

Creează o atmosferă modernă și sofisticată cu ajutorul luminii naturale

Creează o bucătărie modernă, stabilind o legătură între spațiul interior și mediul exterior. O soluție de tip fereastră de mansardă captează senzația de mediu exterior și o aduce înăuntru, creând o atmosferă relaxantă și primitoare.

Crearea unui spațiu pe care îl adori

Creează-ți bucătăria în așa fel încât să o adori mult timp de acum încolo. Integrează tehnologii sustenabile, culori, lumină naturală și ventilație în amenajarea bucătăriei și ea va deveni rapid camera ta preferată din casă.  

Integrează sustenabilitatea – reciclează cu ușurință

A fi sustenabil ar trebui să fie ca un instinct. De aceea sortarea deșeurilor ar trebui să fie un proces cât mai simplu. Proiectează spații pentru deșeuri: integrează într-un dulap coșuri de colectare separată a deșeurilor, pentru sticlă, plastic și metal, și montează un sertar suplimentar pentru ziare vechi și alte ambalaje care trebuie reciclate. 

Lasă bucătăria să respire

Când folosești cuptorul, ceainicul și alte electrocasnice din bucătărie, temperatura din interior crește rapid. Include ferestre de mansardă în proiectul de amenajare a bucătăriei, ca o metodă naturală prin care poți menține o temperatură scăzută. Poți aerisi spațiul în doar câteva minute cu ajutorul ferestrelor de mansardă, chiar și după ce ai gătit sau când organizezi petreceri.  

Scoate în evidență culorile

Alege culori care îți dau o stare de fericire. Dulapurile de bucătărie în nuanțe delicate pot extinde vizual un spațiu mic, iar culorile închise sunt grozave pentru a crea o atmosferă plăcută și personalitate. Orice culori ai alege, integrează suficiente surse de lumină naturală în amenajarea bucătăriei. Lasă lumina naturală să pătrundă în bucătărie, pentru a da senzația unui spațiu mai mare și pentru a scoate în evidență culorile cu care este decorată!  

Mulți dintre noi petrecem ore în șir în bucătărie, de aceea este esențial să fie un spațiu în care să ne simțim bine. Cu un design bine gândit, poți realiza cu ușurință acest lucru. 

Articole conexe

De ce să alegi VELUX?

Transformăm spațiile

Soluțiile noastre care promovează lumina naturală te ajută să câștigi spațiu suplimentar sub acoperiș și să aduci o valoare incomparabilă locuinței, bunăstării și modului în care utilizezi un spațiu.

Creșterea valorii imobiliare 

Ai siguranța că investiția ta în soluțiile de produse VELUX va spori valoarea proprietății, iar randamentul va fi unul considerabil.

Relaxare în propria casă

Prin gama noastră extinsă de rulouri și rolete exterioare, piese de schimb și servicii de reparație, ne asigurăm că ai parte de cea mai bună experiență posibilă.

Suntem aici să te ajutăm

Echipa noastră este dedicată să-ți asigure satisfacția totală din momentul în care ne-ai contactat pentru consiliere și până la momentul final al montării soluției.

Calitate fără compromis

Nevoile tale sunt cele care ne îndrumă. Din 1941, dezvoltăm și perfecționăm constant produsele și le realizăm astfel încât să dureze.

O alegere responsabilă

Îți poți îmbunătăți calitatea vieții apelând la soluții sustenabile, care îți fac bine atât ție, cât și planetei.