Dormitor 

Noi credem că locuințele pline de lumină sunt locuințe pline de viață. Lumina naturală și aerul curat sunt puternice și re-energizante. Împreună, pot ajuta la îmbunătățirea stării generale de bine în locuința noastră și pot reda funcționalitatea unui spațiu. 

Somn ușor 

Mulți cred că dormim cu atât mai bine cu cât avem mai puțină lumină în dormitor. Dar este exact invers! Lumina naturală ajută la echilibrarea ciclului nostru circadian (ciclul nostru de somn), ajutându-ne să ne odihnim mai bine noaptea și să fim mai productivi ziua. 

Derulează în jos și începe să explorezi tot ce trebuie să știi pentru a te bucura de cel mai odihnitor somn noaptea. 

Când combini lumina naturală cu aerul curat, deschizi perspectiva unor zile cu un plus de claritate, cu aer mai curat și mai luminoase pentru dormitorul tău. Soarele stabilește fazele ciclului nostru circadian. Ceea ce înseamnă că, atunci când răsare soarele, avem tendința de a ne trezi chiar dacă nu am dormit opt ore. Luminatoarele sau ferestrele de mansardă te ajută să îți echilibrezi ritmul circadian aducând lumina naturală în dormitorul tău. Ritmul tău circadian controlează totul, de la obiceiurile de somn la pofta de mâncare și activitatea creierului. 

Cu cât montezi mai multe ferestre de mansardă, cu atât mai multă lumină naturală vei avea. E simplu.   

Dormitor – Insula ta privată

Unde, ce, cum?

Ce ferestre de mansardă ar trebui să achiziționezi? Cu ce accesorii? Ce combinații oferă maximum de confort? Află care este soluția personalizată pentru tine… din catalogul nostru online!

Cât de mare este proiectul tău?

Articole conexe

De ce să alegi VELUX?

Transformăm spațiile

Soluțiile noastre care promovează lumina naturală te ajută să câștigi spațiu suplimentar sub acoperiș și să aduci o valoare incomparabilă locuinței, bunăstării și modului în care utilizezi un spațiu.

Creșterea valorii imobiliare 

Ai siguranța că investiția ta în soluțiile de produse VELUX va spori valoarea proprietății, iar randamentul va fi unul considerabil.

Relaxare în propria casă

Prin gama noastră extinsă de rulouri și rolete exterioare, piese de schimb și servicii de reparație, ne asigurăm că ai parte de cea mai bună experiență posibilă.

Suntem aici să te ajutăm

Echipa noastră este dedicată să-ți asigure satisfacția totală din momentul în care ne-ai contactat pentru consiliere și până la momentul final al montării soluției.

Calitate fără compromis

Nevoile tale sunt cele care ne îndrumă. Din 1941, dezvoltăm și perfecționăm constant produsele și le realizăm astfel încât să dureze.

O alegere responsabilă

Îți poți îmbunătăți calitatea vieții apelând la soluții sustenabile, care îți fac bine atât ție, cât și planetei.