Îţi mulțumim că ai ales produsele VELUX

Știai că avem, pe lângă ferestre de mansardă, o gamă foarte variată de accesorii precum rulouri interioare (opace, plisate, decorative), rulouri exterioare care reduc căldura sau rolete exterioare? 

În această pagină vei găsi linkuri către paginile noastre de rulouri, instrucțiuni de montaj, marcaj CE sau garanție. Pentru inspirație sau pentru mai multe informații, vezi secțiunile din site-ul nostru.

Rulouri decorative și parasolare

Personalizează-ţi ferestrele cu rulouri interioare  potrivite decorului tău şi controlează cantitatea de lumină şi căldură după nevoile tale cu ajutorul rulourilor exterioare. 

 

Sfaturi şi întreținere

Știai că fereastra ta VELUX are o durată de viață de peste 25 de ani? Află recomandările noastre despre întreținerea acesteia, pentru o durată de viață cât mai mare.

Garanție

Toate produsele VELUX sunt create conform celor mai înalte standarde, proiectate să reziste chiar și după mulți ani de utilzare. Intră pe linkul de mai jos pentru a afla informații complete cu privire la termenii de acordare a garanției.

Marcaj CE

Aici poți descărca Marcajul CE pentru produsul tău: alege categoria de produs și introdu codul produsului tău pe care îl găsești pe plăcuta de identificare.