Merită să iei în considerare orice schimbare care îți îmbunătățește confortul zilnic, fie că decizi să efectuezi o reamenajare, o renovare sau o transformare completă a mansardei.

Reamenajarea mansardei

Schimbările mici nu sunt doar practice, ci și plăcute ochilor și sufletului. Simpla schimbare a elementelor mici te poate face să te simți că ești într-un loc nou. Privește-ți mansarda dintr-o altă perspectivă și ai putea vedea pereți de culoare închisă. Ce zici de vopsirea lor? Nu este suficientă lumină naturală? Adaugă mai multe ferestre. Este mult mai simplu decât crezi. Există foarte multe moduri de a aduce îmbunătățiri mansardei tale.

Renovarea mansardei

Poate că locuiești, de zece sau douăzeci de ani, într-o mansardă veche. Este depășită și nu te simți acasă acolo. Haide să o renovăm! Dacă te gândești la renovare, propune-ți o vedere de ansamblu. Verifică acoperișul, dacă izolarea funcționează în mod adecvat și, dacă nu, include-o în renovare. Fă același lucru cu instalația de încălzire, ferestrele și pardoselile. Și poate că este momentul potrivit pentru a lua în calcul o intrare separată în locuința ta.

Transformarea unei mansarde

Ești în căutarea unui mod de a adăuga spațiu suplimentar locuinței tale, la un preț accesibil? Dacă există o mansardă nefolosită în casa ta, începe-ți proiectul de transformare de acolo. Este cel mai eficient mod de a-ți transforma mansarda, atât din punctul de vedere al bugetului, cât și al spațiului. Va influența pozitiv și economiile tale în ceea ce privește energia.

Știai că...

Știai că există numeroase modalități prin care ești ajutat(ă) să îți acoperi cheltuielile cu renovarea?
Verifică aici cele mai recente posibilități de subvenționare.

O lumină specială pătrunde atât ziua, cât și noaptea.

Luigi, proprietar

Montator instalând o nouă fereastră de mansardă VELUX pe un acoperiș cu țiglă neagră.