Funcția Programare și automatizări 

Descoperă ce poate face funcția Programare și automatizări pentru locuința ta cu ajutorul videoclipurilor, articolelor și răspunsurilor la întrebările frecvente.

Instalarea VELUX App Control

Cum se accesează și se creează automatizarea camerei

Cum se accesează și se creează Controlul programat

Cum se accesează și se editează parametrii camerei

Programare și automatizări

În mai 2021, am înlocuit ACTIVE Control cu Programare și automatizări – adică Control programat și Automatizări ale climatului interior. Cu Controlul programat, îți poți seta propriile programe pentru ferestrele și accesoriile tale VELUX cu acționare de la distanță, pentru a corespunde nevoilor tale. Cu funcția Automatizări ale climatului interior, produsele tale vor funcționa pe baza senzorilor de climat interior, dacă deții VELUX ACTIVE with NETATMO. Dacă folosești VELUX App Control, funcția Automatizări ale climatului interior este dezactivată, senzorii nefăcând parte din această soluție.

Notă: Ca utilizator al VELUX App Control, poți oricând face upgrade la VELUX ACTIVE adăugând senzorii de climat interior soluției tale.

Am eliminat ACTIVE control din aplicația VELUX ACTIVE with Netatmo, însă ferestrele și accesoriile VELUX cu acționare de la distanță vor funcționa în continuare ca înainte de actualizare, dacă nu ai creat noi programe în aplicație. Urmărește videoclipurile noastre despre Programare și automatizări pentru a înțelege mai bine noua funcție.
Nu poți utiliza Automatizarea climatului cu VELUX App Control, deoarece această caracteristică funcționează pe baza senzorilor de climat interior. Cu ajutorul senzorilor de climat interior, produsele tale VELUX cu acționare de la distanță se vor regla automat în funcție de temperatura, umiditatea și nivelurile de CO2 din locuința ta și de setările pe care le-ai făcut pentru acestea. Programele personalizate pentru produsele tale vor anula întotdeauna automatizările climatului.

Notă: Ca utilizator VELUX App Control, poți oricând să faci upgrade la VELUX ACTIVE with Netatmo adăugând senzori de climat interior aplicației tale; în acest fel, poți beneficia de Automatizările climatului. 

Deții întotdeauna controlul asupra produselor tale. Prin urmare, din cauza setării de întârziere, Controalele prioritare și Controlul programat vor funcționa întotdeauna așa cum dorești, indiferent ce spun Automatizările climatului interior bazate pe senzori.
Află mai multe despre modul în care funcționează setarea de întârziere, din tabelul de mai jos.


Metoda ta de control

Interval de timp

Protecție împotriva intemperiilor

Controalele prioritare

  • Folosind glisorul în aplicație
  • Folosind o telecomandă
  • Apple Homekit
  • Control vocal Siri
  • Control vocal Hey Google
  • Închidere automată din interiorul camerei

Acționează imediat

Dacă plouă, deschide ferestrele doar în poziție de ventilare

Control programat

Acționează imediat

Dacă plouă, vântul bate prea tare, este prea frig, prea cald, nu deschide ferestrele

Automatizări ale climatului interior
(inclusiv Aerisire regulată)

Acționează când perioada de întârziere de după activarea comenzilor prioritare sau a Controlului programat a trecut.

Dacă plouă, vântul bate prea tare, este prea frig, prea cald, nu deschide ferestrele


Controlează-ți locuința cu Programare și automatizări

În mai 2021, am introdus funcția Programare și automatizări în aplicația noastră VELUX ACTIVE. 
Această funcție îți permite să creezi programe zilnice potrivite obiceiurilor tale. 

VELUX APP versus VELUX ACTIVE

Pe piață există acum mai multe variante din care să alegi, iar tu, în calitate de utilizator VELUX INTEGRA, poți alege acum între două soluții Smart Home pentru produsele tale INTEGRA.

În mai 2021, a fost lansată noua soluție VELUX APP Control (KIG 300 EU). Aceasta este o soluție pentru utilizatorii Smart Home care își doresc beneficiile excelente ale VELUX ACTIVE, dar nu sunt încă pregătiți pentru automatizarea climatului. În acest articol vom explica diferența dintre cele două produse.