VELUX APP versus VELUX ACTIVE with Netatmo

Un nou jucător pe piața Smart Home


Pe piață există acum mai multe variante din care să alegi, iar tu, în calitate de utilizator VELUX acționate de la distanță, poți alege acum între două soluții Smart Home pentru produsele tale cu acționare de la distanță.

În mai 2021, a fost lansată noua soluție VELUX APP Control (KIG 300 EU). Aceasta este o soluție pentru utilizatorii Smart Home care își doresc beneficiile excelente ale VELUX ACTIVE, dar nu sunt încă pregătiți pentru automatizarea climatului. În acest articol vom explica diferența dintre cele două produse.  


Cum funcționează?


VELUX ACTIVE urmează tendințele tehnologice actuale, oferind utilizatorilor date bazate pe senzori despre climatul interior pe care nu le-au putut obține până acum. VELUX ACTIVE utilizează aceste date pentru deschiderea și închiderea automată a produselor VELUX, pentru a oferi cel mai bun climat interior posibil.


VELUX APP, pe de altă parte, nu include niciun senzor, iar aceasta este principala diferență dintre cele două soluții. VELUX APP este un punct de plecare excelent pentru persoanele care doresc să se alăture lumii Smart Home, dar nu se simt confortabil, deocamdată, cu automatizările bazate pe senzori.

2 soluții, 1 platformă

Utilizatorii VELUX APP pot să adauge oricând doresc senzori soluției pe care o dețin și, astfel, să facă trecerea la VELUX ACTIVE, deoarece ambele soluții sunt construite pe platforma VELUX ACTIVE with Netatmo.

Când tu, ca utilizator VELUX APP, cauți asistență pentru răspunsurile la întrebările frecvente, poți găsi ajutor în aceleași întrebări ca și utilizatorii VELUX ACTIVE. Dar întrebările de asistență referitoare la senzori nu vor fi relevante pentru tine.

Caracteristici

VELUX App Control

VELUX ACTIVE with NETATMO

Control prin smartphone

Funcție de control de grup

Programare și automatizări

Control vocal

Hey Google, Apple HomeKit

Hey Google, Apple HomeKit

Compatibilitate

Hey Google, Apple HomeKit și produsele de protecție solară Somfy

Hey Google, Apple HomeKit și produsele de protecție solară Somfy

Protecție automată împotriva căldurii

Temporizator pentru ventilație

Controlul climatului interior

-

Ventilație pe bază de senzori

-

Date de la senzori inteligenți

-

Date meteo în timp real

-

Avertizări meteo

-