Controlează-ți locuința cu Programare și automatizări


Studii referitoare la aerul pe care îl respirăm

La VELUX, depunem zilnic eforturi pentru a asigura un climat interior mai bun și mai multă lumină naturală. Știm că dacă respirăm un aer nesănătos la interior, acest lucru poate avea efecte negative asupra sănătății. Deoarece ne petrecem cea mai mare parte a timpului în interior, 55% din consumul total de alimente, apă și aer pe parcursul vieții constă în aerul din interiorul locuinței noastre; prin urmare, respirăm în mod natural aer care provine dintr-un mediu interior (Sundell, 2004b).

Asta înseamnă că consumăm 15 kg de aer pe zi, în timp ce majoritatea oamenilor consumă 2 kg de apă și de alimente pe zi (Nilsson, 2008). Asta înseamnă mult aer, deci trebuie să ne asigurăm că este cât mai sănătos posibil, în fiecare zi. Deoarece mulți dintre noi lucrăm în prezent de acasă, trebuie să ne asigurăm că climatul interior reflectă un mediu sănătos pentru noi și pentru cei cu care trăim.

 

VELUX ACTIVE te va ajuta să menții un climat interior sănătos

Cu VELUX ACTIVE with Netatmo, poți fi sigur că menții un climat interior bun pe întreg parcursul zilelor și nopților. Cu ajutorul senzorilor, poți lăsa VELUX ACTIVE să acționeze produsele tale VELUX atunci când nivelul de CO2, temperatura și umiditatea sunt fie prea mari, fie prea scăzute. Este ceea ce numim Automatizarea climatului.

Însă, în mai 2021, am introdus funcția Programare și automatizare în aplicația noastră VELUX ACTIVE. Această funcție îți permite să creezi programe zilnice potrivite obiceiurilor tale.

Programare și automatizare

Funcția de programare te autorizează să creezi un program personalizat pentru fiecare dintre camerele tale. Pentru fiecare cameră poți crea, edita, activa, dezactiva și șterge automatizări. Acest lucru îți permite să adaptezi funcționarea produselor tale VELUX la programul tău personal și la cel al locuinței tale.

Diferența dintre Controlul programat și Automatizarea climatului este că, în Controlul programat, tu setezi cerințele. În Automatizarea climatului, senzorii VELUX ACTIVE acționează produsele tale atunci când este necesar, pentru a menține un climat interior sănătos. Controlul programat va anula întotdeauna controlul climatului, iar acționarea manuală va anula controlul programat. În acest fel, menții întotdeauna controlul deplin asupra produselor tale.