Reimaginează-ți baia inspirându-te din aceste idei de renovare a băii 

Renovarea unei băi poate fi un proces intimidant. Sunt multe decizii de luat pe parcurs, iar finalizarea proiectului va presupune o planificare detaliată. Însă cu siguranță va merita să te bucuri de baia elegantă pe care ți-ai dorit-o dintotdeauna! Iată o listă de idei pentru renovarea băii, care te vor ajuta să planifici acest proces și să iei deciziile corecte.  

Proiectează baia visurilor tale

Sunt multe aspecte de luat în considerare când îți reamenajezi baia. O baie trebuie să fie funcțională, practică și, de preferat, cu un aspect un pic luxos. Proiectarea băii visurilor tale presupune elaborarea unui plan și a unui buget chibzuit. Inspiră-te din această listă de idei pentru a începe proiectul: 

Știi care îți sunt nevoile și dorințele? 

Începe prin a-ți da seama ce dorești să obții prin renovarea băii. Folosește baia actuală ca punct de plecare: ce îți place la ea, ce vrei să schimbi și ce poate fi păstrat? Poate că baia nu are nevoie de o reamenajare completă și este suficient să schimbi gresia și faianța, obiectele de instalații sanitare sau obiectele decorative din interior. Dacă nu, atunci este esențial să te pregătești înainte să pornești în această nouă aventură!  

Gândește-te la amplasarea prizelor și dispozitivelor electrice, la idei de surse de iluminat, la spațiile de stocare și la poziția ferestrelor normale și de mansardă. Poate fi costisitor sau chiar imposibil să revii și să incluzi elemente după terminarea renovării. O reamenajare bine planificată te poate ajuta să economisești timp și bani.  

Ai un plan și un buget stabilit?

Indiferent dacă intenționezi să te ocupi chiar tu de renovarea băii sau să angajezi pe cineva să se ocupe de lucrare, este foarte important să ai un plan și un buget stabilit!  

Renovarea băii reprezintă o investiție. Începe prin a stabili un buget și un termen. Dacă decizi să te ocupi chiar tu de renovare, alocă mai mult timp fiecărui pas și ia în considerare să angajezi profesioniști pentru lucrări tehnice, precum instalațiile sanitare și electrice. 

De asemenea, un plan detaliat îl va ajuta pe responsabilul cu lucrarea să înțeleagă ce dorești să obții din renovare. Nu presupune, ci asigură-te că tu și responsabilul de lucrare sunteți pe aceeași lungime de undă și descrie clar fiecare parte a planului. Verifică din când în când, pentru a te asigura că planul este respectat.  

Valorifică la maximum proiectul de renovare a băii tale aplicând aceste sfaturi de design interior 

O baie mică? Gândește la scară mare! Băile sunt adesea mai mici decât alte încăperi dintr-o locuință, așa că te poți răsfăța puțin fără să depășești bugetul. Încălzirea unei pardoseli care nu depășește 100 de metri pătrați nu este prea costisitoare. Dușurile și căzile de baie inteligente reduc consumul de energie și aduc un plus de confort. Analizează unde poți cheltui mai mult fără să depășești bugetul și, unde este posibil, reutilizează, reciclează, repară sau cumpără la mâna a doua. 

Privește renovarea băii dintr-o lumină naturală cu totul nouă 

Privește în sus și găsește inspirația în cel de-al cincilea perete! Peretele pe care tu îl știi ca fiind tavanul este probabil peretele cel mai puțin observat, deși cu impactul cel mai mare din baie. Este o oportunitate nevalorificată în ceea ce privește designul, care are puterea să-ți transforme baia. Iată de ce ferestrele de mansardă trebuie incluse pe lista de renovare a băii!  

Lasă mai multă lumină naturală și aer curat în interior

Folosește lumina naturală pentru a conferi băii un aspect nou. Lumina naturală face ca spațiul să prindă viață, punând în evidență culorile reale ale pereților și elementelor de decor. Când vine vorba de a crea o atmosferă de spa sau un design de baie de lux, lumina naturală este esențială. 

Bucură-te de lumină naturală și de aer curat în timp ce faci baie, montând ferestre de mansardă. Ferestrele de mansardă VELUX vor transforma încăperea fără să limiteze spațiul sau să sacrifice intimitatea și vor oferi suficient aer curat și ventilație. Lasă aerul curat și lumina naturală să pătrundă în interior, eliminând totodată umiditatea. 

3 motive pentru care vei adora luminatoarele în baie

Lumina naturală ne ajută să ne menținem sănătatea și bunăstarea. Puterile sale regeneratoare și transformatoare ne înseninează viața. Iată alte trei motive pentru care vei dori să montezi ferestre de mansardă în baie: 

  1. Intimitate: ferestrele de mansardă sunt amplasate pe acoperiș, captând lumina soarelui, fără să-ți compromită intimitatea când ești în baie 

  2. Ventilație: băile au nevoie de ventilație pentru a permite eliminarea aburului și condensului. Ferestrele de mansardă VELUX asigură fluxul de aer curat și ventilația.  

  3. Iluminat mai bun: lumina naturală este o lumină albă, confortabilă, ideală pentru a te pregăti înainte să pleci de acasă.

O baie impresionantă este una funcțională, practică și cu un design un pic luxos! Proiectarea băii visurilor tale începe cu elaborarea unui plan și a unui buget chibzuit. 

Articole conexe

De ce să alegi VELUX?

Transformăm spațiile

Soluțiile noastre care promovează lumina naturală te ajută să câștigi spațiu suplimentar sub acoperiș și să aduci o valoare incomparabilă locuinței, bunăstării și modului în care utilizezi un spațiu.

Creșterea valorii imobiliare 

Ai siguranța că investiția ta în soluțiile de produse VELUX va spori valoarea proprietății, iar randamentul va fi unul considerabil.

Relaxare în propria casă

Prin gama noastră extinsă de rulouri și rolete exterioare, piese de schimb și servicii de reparație, ne asigurăm că ai parte de cea mai bună experiență posibilă.

Suntem aici să te ajutăm

Echipa noastră este dedicată să-ți asigure satisfacția totală din momentul în care ne-ai contactat pentru consiliere și până la momentul final al montării soluției.

Calitate fără compromis

Nevoile tale sunt cele care ne îndrumă. Din 1941, dezvoltăm și perfecționăm constant produsele și le realizăm astfel încât să dureze.

O alegere responsabilă

Îți poți îmbunătăți calitatea vieții apelând la soluții sustenabile, care îți fac bine atât ție, cât și planetei.