Odată ce ai văzut,
este tot ceea ce ți-ai putea dori.

Soluțiile de ferestre de mansardă VELUX transformă spațiul în care locuiești într-o casă mai luminoasă și mai spațioasă! Explorează oportunitățile pe care lumina naturală le aduce în viața ta și învață mai multe despre sănătatea mintală!

Lumina naturală are multe beneficii pentru sănătate

Fă clic pe hotspot-uri pentru a afla mai multe despre efectele pozitive ale luminii naturale!

Lumina naturală

Lumina naturală este esențială pentru sănătatea ta mintală. Expunerea la lumina soarelui este asociată cu o stare de spirit îmbunătățită, un moral ridicat și o oboseală redusă.

Vitamina D

Vitamina D reglează nivelul de calciu și fosfat din corpul tău și te ajută să îți menții oasele, dinții și mușchii sănătoși.

Vedere extraordinară

O panoramă largă oferă noi perspective zilei tale și te motivează să ieși mai mult!

Aer proaspăt

Aerul proaspăt îți curăță plămânii, îți îmbunătățește starea de spirit, îți scade ritmul cardiac, crește nivelul de energie și îmbunătățește digestia.

Un loc de vis

Casa ta ar trebui să fie locul de desfășurare al activităților tale zilnice, o evadare din lumea exterioară, unde te poți retrage și relaxa.

Crearea unui spațiu suplimentar

Lipsă de spațiu? Cu lumină naturală și vedere spre cer, casa ta va părea mai spațioasă.

Lumina naturală are multe beneficii pentru sănătate

Fă clic pe hotspot-uri pentru a afla mai multe despre efectele pozitive ale luminii naturale!

Efectul luminii naturale asupra sănătății mintale

Fără lumină naturală, nu doar plantele, ci și noi, oamenii, suferim. Lipsa luminii naturale are efecte negative asupra stării noastre de spirit, și, în esență, asupra stării noastre mintale și fizice în general.

Oamenii petrec aproape 90% din timpul lor în interior, astfel încât ambientul face o mare diferență; contează foarte mult ce „climă” creezi în interior. Cum este mediul? Există zgomot din exterior? Casa este lipsită de lumină naturală? Oricare dintre aceste aspecte are un impact negativ asupra sănătății mintale și, pe termen lung, asupra sănătății fizice.

S-a descoperit că ritmul nostru circadian are efecte profunde asupra sănătății noastre mintale și asupra tiparelor de somn. Ar trebui să fie prioritar ca oamenii să aibă acces la o sursă bună de lumină naturală. Pur și simplu este esențial pentru a fi fericiți. Sună prea simplu, nu? Da, da, dar totuși, este un fapt clar.

Umple-ți casa cu lumină naturală

Poți face schimbări în legătură cu sănătatea ta mintală și cu condițiile de acasă în același timp. Adu mai multă lumină naturală în casa ta: aceasta este soluția.

Este un lucru bine știut că lumina naturală este o sursă esențială de vitamina D, care este esențială atât pentru corp, cât și pentru minte. Dar cum să lași mai mult soare să intre în interior? Prin ferestre, evident. Designul optim al unei case ar trebui să includă ferestre dimensionate și orientate corespunzător. În cazul zonei mansardei, trebuie montate mai multe ferestre de mansardă.

Pe lângă iluminatul natural, ferestrele de mansardă oferă o soluție la îndemână pentru a lăsa aerul proaspăt să pătrundă. Potrivit expertului în climă Peter Foldbjerg: „Lumina naturală și aerul proaspăt din belșug ar putea facilita restabilrea conexiunii cu natura pentru mulți dintre noi”.

Glisează pe imaginea de mai jos și vezi cum această cameră se umple de lumină naturală!

Vezi ce diferență fac ferestrele de mansardă VELUX într-o cameră!

Află mai multe despre montarea ferestrelor de mansardă

Soluții pentru combinații de ferestre VELUX

VELUX creează și oferă o gamă variată de soluții care oferă beneficii excelente:

- mai multă lumină naturală care îmbunătățește confortul nostru de viață și creează un climat sănătos
- interioare spațioase care oferă condiții excelente pentru muncă și relaxare și sporesc atractivitatea întregii case
- priveliște excelentă care ne îmbunătățește starea de bine
- design minunat ce oferă cel mai înalt nivel estetic al clădirii

Alege soluțiile pentru combinații de ferestre VELUX și bucură-te de confortul și satisfacția unei alegeri bune!

Descoperă soluțiile pentru ferestre de mansardă

 

Soluțiile pentru combinații de ferestre VELUX >>

Începe

Ai nevoie de ajutor în acest proces? Te vom îndruma pas cu pas în realizarea casei la care ai visat!

1. Contactează echipa noastră pentru asistență
2. Explorează produsele noastre

Contactează echipa noastră pentru asistență

 

Contact >>

Explorează produsele noastre

 

Produse >>

Proprietari mulțumiți:

1/ „Când stăm aici seara și ne uităm pe ferestre, este aproape ca o meditație”

Petru (proprietar)   

2/ „Are un efect uimitor – chiar și în interiorul dormitoarelor, holurilor și băii, unde nu există elemente de ferestre verticale, ci „doar” ferestre de mansardă VELUX. Ele nu sunt afectate de poziția soarelui și beneficiezi de o lumină naturală incredibilă."

Petru (proprietar)   

3/ „Am avut ferestre de mansardă VELUX în casa noastră anterioară, o casă de tip vagon pe care am renovat-o pentru a ne satisface nevoile pe cât posibil, așa că știam despre avantajele luminii care intră de sus.”

Ion (proprietar) 

4/ „Unul dintre cele mai frumoase aspecte ale acestei case este cantitatea incredibilă de lumină naturală. Rareori aprindem luminile din casă în timpul zilei.”

David (proprietar)

Ai nevoie de consultanță în alegerea ferestrelor de mansardă potrivite casei tale?

Ai nevoie de consultanță în alegerea ferestrelor de mansardă potrivite casei tale?

Cumpărarea unei ferestre de mansardă reprezintă un prim pas în calatoria ta împreună cu VELUX. Te asigurăm că suntem aici pentru a-ți oferi cea mai performantă gamă de produse și accesorii, oricare ar fi forma acoperișului tau: înclinat sau terasă. Vrem să știi că suntem alături de tine în toate etapele proiectului tău și că te poți baza pe noi pentru consultanță și suport, ori de cate ori ai nevoie. Contactează-ne la tel 0268 402740, la adresa de email magazin@velux.com sau completează formularul de contact.