Înlocuirea ferestrei de mansardă VELUX

Înlocuirea ferestrelor de mansardă VELUX este mai ușoară decât îți imaginezi. În ultimii 10-20 de ani, am înregistrat un progres semnificativ, ba chiar o evoluție completă în designul și tehnologia ferestrelor noastre de mansardă. Lasă-ne să te ghidăm spre atingerea obiectivului tău de a înlocui fereastra de mansardă veche, depășită sau defectă, cu o soluție atractivă, eficientă energetic și cu o durată mai lungă de viață.

Când și de ce ar trebui să îmi înlocuiesc ferestrele de mansardă?

Ferestrele de mansardă pot aduce numeroase beneficii unei locuințe. De exemplu, un plus de lumină naturală, ventilarea spațiului și crearea unui spațiu de locuit atrăgător, luminos, în care întreaga familie dorește să își petreacă timpul.

Cu toate acestea, să presupunem că ai fereastra de mansardă de ceva timp. În acest caz, poate fi necesar să te gândești dacă ai nevoie de o înlocuire, fie doar pentru a moderniza interiorul, fie doar pentru a îmbunătăți eficiența energetică și confortul la interior.

În timp, am descoperit că 70% dintre proprietarii de locuințe își înlocuiesc ferestrele de mansardă din motive funcționale sau estetice.

Începe înlocuirea ferestrei de mansardă

Ce trebuie să știi


Izolare și eficiență energetică îmbunătățite

Când vine vorba despre izolare, o fereastră veche de mansardă (chiar dacă e în stare bună) nu se compară cu o fereastră de mansardă VELUX nouă. Noile ferestre de mansardă pot avea performanțe termice de până la trei ori mai bune decât cele vechi, care se pot traduce în economii semnificative de energie.

* Vezi cum se calculează îmbunătățirea performanțelor.


Este mai ușor decât crezi


Înlocuirea ferestrei tale de mansardă cu o fereastră de mansardă VELUX nouă se poate face în doar 4 ore.


Mai multă lumină naturală și aer proaspăt


Ferestrele de mansardă VELUX moderne sunt proiectate să aibă o suprafață vitrată mai mare, ceea ce înseamnă că, chiar dacă schimbi vechea fereastră de mansardă cu una de aceleași dimensiuni, vei aduce mai multă lumină naturală în spațiul tău.

Citește mai multe despre înlocuire

Totul despre renovarea locuinței

Nimeni nu a spus „nu” vreodată unei locuințe mai aspectuoase și mai moderne. Dar de unde să începi? Cât costă? Cu cine ar trebui să lucrezi? Și care sunt beneficiile? Când vine vorba despre renovarea locuinței, se pot naște multe întrebări. Iar noi avem multe răspunsuri!

De ce să îți renovezi spațiul

Vrei să modernizezi felul în care trăiești? Poate că ai nevoie de mai mult spațiu sau poate că a doua baie ar simplifica lucrurile în diminețile ocupate. Poate că partenerul sau partenera ta dorește să transforme spațiul nefolosit într-o cameră de hobby sau copiii au nevoie de dormitoare proprii. Posibilitățile privind un spațiu nefolosit sunt aproape nelimitate!
Poate că, ulterior, vei dori chiar să vinzi, așa că ai dori să crești valoarea locuinței tale. 

Ferestrele noi, o pompă de căldură și o izolare suplimentară sunt exemple de îmbunătățiri care pot reduce costurile energiei și se pot amortiza în timp. Locuințele mai eficiente sunt, de asemenea, mai atractive pentru cumpărători, dacă vrei să vinzi, deoarece aceștia știu că vor avea costuri mai reduse într-o locuință eficientă energetic.

Ce zici de faptul că vrei, pur și simplu, să te bucuri mai mult de spațiul în care locuiești? În medie, petrecem 90% din viață în interior – așa că locuințele noastre ar trebui să fie cât mai confortabile și mai plăcute din punct de vedere estetic cu putință.

De asemenea, o renovare făcută cu grijă are ca rezultat o funcționare mai eficientă. Termenul „eficiență” cuprinde economiile de energie care se pot obține dintr-un cumul de mai multe detalii, precum izolarea, numărul adecvat de ferestre de mansardă, accesoriile adecvate pentru ferestrele de mansardă. . .

Indiferent care sunt motivele tale pentru a începe renovarea locuinței, suntem aici pentru a te ajuta!

Află mai multe despre renovări

Ce trebuie să știi


O locuință mai sănătoasă


Mai mult confort, mai multă lumină naturală, o ventilație mai bună, acces la aerul curat – acestea sunt, toate, aspecte importante ce trebuie luate în considerare atunci când îți planifici o renovare. Și, dacă îți propui să profiți de beneficiile deja menționate, vei crea, cu siguranță, un spațiu de locuit mai sănătos pentru tine și familia ta.

 

Spațiu suplimentar


Dacă ai nevoie de mai mult spațiu (adică dacă numărul de membri ai familiei tale crește sau dacă doar îți dorești mai multe camere), transformarea mansardei este cel mai bun lucru pe care îl poți face. Făcând acest lucru, nu vei obține doar spațiul suplimentar dorit la un preț accesibil, ci vei îmbunătăți și climatul interior al locuinței tale. Poți, de exemplu să îți creezi propriul spațiu de lucru acolo, sus, și te poți bucura de lumină naturală din belșug, care te ajută să te simți motivat să lucrezi.

 


Creșterea valorii proprietății

Renovarea nu servește doar unor scopuri actuale, ci ar trebui să fie privită și ca o investiție financiară. Îmbunătățirea locuinței crește valoarea proprietății tale. Ceea ce înseamnă că vei putea să o vinzi la un preț mai bun dacă decizi să te muți.

 

Citește mai multe despre renovare

Construirea unei case scăldate în lumină

Imaginează-ți locuința perfectă: una construită exact cum îți dorești, de la lumini la uși, pereți, robinete, pardoseli și ferestre. O casă nou construită îți poate oferi control absolut asupra fiecărui aspect al proprietății tale. Vei putea integra aerul proaspăt și lumina naturală și vei putea crea un climat interior sănătos în spațiul tău modern, permițând familiei tale să prospere.

Lumina naturală se transformă

Decizia de a construi o locuință nouă înseamnă să poți să obții exact ce îți dorești.

Proiectează un spațiu luminos, modern și unic cu soluții pragmatice la prețuri convenabile. Lumina naturală care intră prin ferestrele de mansardă aduce o senzație de spațiu deschis în locuința ta. De asemenea, crește valoarea proprietății oferind, în același timp, beneficii legate de starea de bine ale luminii naturale și aerului curat.

Ca beneficiu suplimentar, procesul de montaj nu necesită construcții complexe sau detalii. Proiectarea locuinței tale cu gândul la lumina naturală este o decizie pe care nu o vei regreta niciodată.

Configurează-ți casa cea nouă

Ce trebuie să știi


Valoarea în timp


A proiecta cu grijă sau a cumpăra o locuință nouă, care se concentrează pe crearea unui mediu interior sănătos, înseamnă a investi în viitorul tău. Dacă vei decide să o vinzi la un moment dat, valoarea ei va fi crescută, profitul făcând să merite toate eforturile. Ferestrele de mansardă transformă spațiile și, astfel, adaugă valoare proprietății.


Libertatea de a-ți personaliza locuința

Să presupunem că îți cumperi pământ pentru construirea unei locuințe noi, dar nu ai început încă construcția. În acest caz, ai ocazia să dai o tușă personală proiectului. Poți lua decizii în legătură cu specificațiile, să alegi materialele care îți plac cel mai mult, să planifici dispunerea camerelor și să crești numărul ferestrelor de mansardă pe care ți le dorești în casă.


Sustenabilitatea și eficiența energetică


Acum este mai important ca oricând să construim sustenabil, pentru a ne proteja atât pe noi, cât și planeta noastră. Folosirea la maximum a luminii naturale înseamnă mai puțină lumină artificială și poate reduce dramatic facturile la energie. Asigurandu-te ca vei avea tipul de geam potrivite va preveni pierderea inutilă de căldură și va reduce cantitatea de energie utilizată pentru încălzirea sau răcirea proprietății.

Citește mai multe despre construirea unei locuințe noi

Spațiile din locuința ta

Te interesează diverse camere pentru proiectul tău?