Îţi mulţumim pentru interesul acordat companiei VELUX şi produselor noastre

Pentru limitarea și prevenirea îmbolnăvirii cu noul Coronavirus #COVID - 19, vă informăm că sediul companiei VELUX România va fi închis pentru o perioada nedeterminată. Activitatea companiei se desfășoară în mod normal, în mediul online. Pentru informaţii și pentru preluarea coletelor, ne puteţi contacta la numărul de telefon la numărul:  

0268 402740 

sau prin email la  romania@velux.com

VELUX oferă o gamă variată de servicii adecvate fiecărei situaţii.

Dacă vrei să afli mai multe despre produsele şi serviciile VELUX, te rugăm să completezi formularul de mai jos şi să ne trimiţi solicitarea ta. Pentru consultanță telefonică personalizată, ne poți suna la 0268402740 (de luni până vineri, în intervalul 08:00 - 16:30). Pentru a contacta Directorul de Vânzări VELUX din zona ta, te rugăm să verifici harta de mai jos și să alegi telefonul de contact potrivit.

Contact

Te rugăm să completezi datele tale

*
*
*
*
*
*
*
*
Codul ferestrei se gaseste pe tabliaa de identificare a acesteia vizibila cand deschizi fereastra, in coltul dreapta/stanga sus, intr-un chenar.
*
Metoda de comunicare preferată

*
Sunt de acord ca VELUX Romania sa salveze si sa utilizeze datele mele in scopul mentionat aici si sa ma contacteze. Acest consimtamant poate fi retras in orice moment la adresa de e-mail: protectiadatelor@velux.com

*
Politica de confidențialitate
Privacy Policy
*

Mulțumim

Gama de servicii include: service în garanție și post-garanție, consultanță pe tot parcursul proiectului tău. Contactează-ne dacă vrei să afli mai multe despre produsele şi serviciile VELUX.