Fără telecomandă

Acest articol îți arată cum să resetezi produsele pentru a le descoperi și a finaliza configurarea noului VELUX Touch.

Pregătește produsele pentru a fi descoperite de noul tău VELUX Touch.
IMPORTANT: Urmează una dintre procedurile descrise mai jos, în funcție de situația ta.

Produse nou instalate fără unitate asociată

 1. Asociază întrerupătorul de perete care a fost furnizat cu produsul urmând instrucțiunile furnizate împreună cu produsul VELUX instalat.
 2. Revino la VELUX Touch pentru a reporni adăugarea de produse urmând instrucțiunile pentru un întrerupător de perete.

Produse instalate cu o unitate deteriorată (sau pierdută)

 1. Din păcate, trebuie să resetezi fiecare dintre produsele tale pentru a șterge toate asocierile anterioare de comenzi. Acest lucru este necesar, deoarece asocierile vechi blochează asocierile noi. Repetă procedurile descrise mai jos pentru toate produsele tale:
  • Ferestre/deschizătoare electrice și solare: Deschide manual fereastra și înclină ușor motorul în jos pentru a localiza butonul resetare (o lumină gri deschis). Apasă și ține apăsat butonul de resetare până când lanțul motorului începe să se miște scurt. Această mișcare indică acum că motorul a fost resetat corect.
  • Rolete exterioare cu acționare electrică/rulouri exterioare parasolare : Resetarea se realizează automat prin resetarea motorului.
  • Rolete exterioare cu acționare solară/rulouri exterioare parasolare: Deschide manual fereastra și scoate capacul din capătul drept al carcasei superioare a accesoriului (consultă instrucțiunile furnizate cu produsul). Apasă și ține apăsat butonul de resetare până când produsul începe să se miște scurt în sus și în jos. Această mișcare indică acum că motorul a fost resetat corect. Reinstalează capacul de capăt al carcasei superioare.
  • Rulouri cu acționare electrică: Resetarea se realizează automat prin resetarea motorului.
  • Rulouri solare: Glisează întrerupătorul plat de resetare de sub unitatea motorului ruloului spre dreapta și menține până când ruloul începe să se miște scurt în sus și în jos. Această mișcare indică acum că motorul a fost resetat corect.
 2. Revino la VELUX Touch pentru a finaliza descoperirea și instalarea produsului.

Notă: Transferul produsului trebuie finalizat în maximum 2 minute.