Explorează mai mult
Idei pentru dormitor - Lasă visele să ajungă la stele cu o panoramă spre univers

Dormind sub stele

Acoperişul foarte înclinat al acestui dormitor a permis montarea unui grup de patru ferestre de mansardă mari, care oferă acum o privelişte panoramică fantastică. Pentru că nu sunt uşor accesibile, toate sunt ferestre de mansardă VELUX care sunt acționate cu tableta de control cu ecran tactil. Toate ferestrele au rulouri exterioare parasolare ce reduc căldura cu până la 73%, pentru a-ţi menţine dormitorul confortabil într-o zi caldă şi însorită. Materialul transparent lasă lumina să pătrundă în cameră şi nu obturează priveliştea.

Idei pentru dormitorul modern
Explorează mai mult
Idei pentru dormitor - Un dormitor mai luminos

Un dormitor mai luminos

Datorită unui grup de ferestre de mansardă, acest dormitor de la nivelul superior al mansardei beneficiază acum de lumină naturală din abundenţă pe timpul zilei. Confortabila operare din partea de sus a ferestrelor noastre standard uşurează deschiderea ferestrelor chiar şi când patul este chiar lângă ele. Iar cerceveaua vopsită alb conferă un aer curat şi modern camerei.

Inspiraţie pentru dormitor
Explorează mai mult
Idei pentru dormitor - Profită la maxim de spaţiul tău

Profită la maxim de suprafaţa ta


Iată două ferestre VELUX pentru acoperiş terasă care adaugă o nouă dimensiune spaţiului, aducând lumina naturală suplimentară şi înseninând camera.
Lumină - idei pentru dormitor
Explorează mai mult
Noul tău balcon

Noul tău balcon

Această cameră dispune de o combinaţie unică de balcon VELUX  pe de o parte, şi o combinaţie de fereastră de mansardă operată de jos cu un element de fereastră fixă dedesubt, de cealaltă parte. În câteva secunde, balconul VELUX se desface într-un mic balcon.
Explorează mai mult
Lumina perfectă

Obţine lumina perfectă

În acest dormitor cu parapeţi înalţi, trei ferestre de mansardă VELUX ocu operare de sus aduc lumina naturală în cameră. Dacă vrei să faci întuneric total pe timpul zilei, trage roletele exterioare. Acestea asigură un control total al luminii. Coboară rulourile interioare decorative pentru a atenua lumina solară şi pentru intimitate.

Explorează mai mult
Dormitor pentru zi şi noapte

Dormitor pentru zi şi noapte

Trei ferestre de mansardă cu operare de sus iluminează și asigură accesul la privelişte spre împrejurimi. Toate ferestrele au rulouri interioare opace pentru a asigura un somn odihnitor şi 100% control al luminii pe timpul zilei.

Explorează mai mult
Lumină şi privelişte suplimentară - Idei pentru dormitor

Lumină şi privelişte suplimentară - idei pentru dormitor

În acest dormitor s-au montat două ferestre de mansardă cu operare de jos, ce oferă o vedere panoramică fantastică. Sub ferestrele de mansardă cu operare de jos, s-au montat ferestrele GIU, ferestre fixe care se montează în plan înclinat, toate asigurând o privelişte plăcută spre grădină şi mult mai multă lumină în interior.