Explorează mai mult
Idei pentru baie - un început însorit al zilei

Un început însorit al zilei

Două ferestre de mansardă VELUX montate în linie inundă această baie cu lumina soarelui. Fereastra de deasupra, fiind amplasată mai sus, este o fereastră de mansardă VELUX cu acţionare electrică . Poate fi programată să ventileze baia chiar şi când pleci de acasă. Ea se va închide automat dacă începe să plouă. Ambele ferestre au un finisaj de poliuretan alb care nu necesită întreţinere şi au montate jaluzele interioare VELUX, rezistente la umiditate.

Idei pentru baie
Explorează mai mult
Idei pentru baie - lumină naturală peste tot

Lumină naturală peste tot

Tunelele solare VELUX fac imposibilul posibil: ele aduc lumina naturală în orice colţ al casei tale - chiar şi în zonele unde tradiţionalele ferestre de mansardă nu sunt o opţiune. Chiar şi într-o zi înnorată, aceste "tunele" asigură la fel de multă lumină ca şi un bec de 60 de waţi. Designul exterior este similar cu cel al ferestrelor VELUX și se integrează elegant în acoperiș.

Idei pentru baie II
Explorează mai mult
Idei pentru baie - o baie de soare

O baie de soare

O fereastră VELUX pentru acoperiş terasă este o modalitate extraordinară de a da o nouă dimensiune oricărei camere de sub un acoperiş terasă. Astfel, dacă dorești să creezi o atmosferă mai luminoasă şi mai deschisă într-o cameră cu ferestre de faţadă, ferestrele VELUX pentru acoperiş terasă sunt soluţia perfectă.

Idei pentru baie
Explorează mai mult
Idei pentru baie - un moment de linişte

Un moment de linişte

Aerul proaspăt şi lumina naturală inundă întreaga baie şi îţi oferă momentul perfect de linişte şi intimitate. Fereastra amplasată sus este o fereastră de mansardă VELUX, cu acţionare electrică, cu telecomandă. Poate fi programată să ventileze baia chiar şi când ești plecat de acasă şi se închide automat dacă afară începe să plouă. Ambele ferestre au un finisaj de poliuretan alb care nu necesită întreţinere. Ferestrele sunt accesorizate cu jaluzele VELUX, produse clasice, elegante, care oferă intimitate şi sunt rezistente la umiditate.

Idei pentru baie VELUX
Explorează mai mult
Idei pentru baie - o baie însorită

O baie însorită

Finisajul alb din poliuretan al ferestrelor de mansardă VELUX, nu necesită întreţinere și are rolul de a proteja miezul de lemn al ferestrei de umezeală. Finisajul alb iluminează baia şi lasă soarele să inunde încăperea.