Explorează cele 5 povești despre felul în care lumina naturală transformă spațiile în locurile preferate

Lumina naturală dezvăluie culorile adevărate, ceea ce lumina artificială nu o face.

Creează cel mai bun spațiu pentru copii. Orientarea corectă și lumina naturală optimă în spațiul de lucru și priveliștea sunt elementele de bază care fac ca o cameră să fie  corespunzătoare.

Lumina soarelui și a norilor face camera plină de viață

Aici ne petrecem cea mai mare parte a timpului când suntem acasă. Nu există un substitut pentru lumina naturală, aceasta își schimbă intensitatea și culoarea pe parcursul zilei. Iar expunerea la acesta poate reduce senzația de oboseală și, de asemenea, prelungește ziua în sine.

Condițiile de lumină creează atmosfera, dramatismul și intriga într-o cameră.

Bungalourile moderne oferă multă lumină orientată spre locurile pe care le folosim cel mai mult. Iluminarea superioară este o modalitate ideală de a ilumina partea de mijloc a unui etaj. Un tavan deschis pe coama acoperișului este semnul unui design excelent.

Aducerea soarelui în interiorul clădirii este o datorie a arhitectului

Transformarea unei mansarde goale intr-un apartament atractiv poate oferi multe posibilități. Dar numai un flux suficient de lumină naturală și o priveliște frumoasă prin ferestre pot oferi cu adevărat unui apartament la mansardă un farmec aparte.

Fiecare cameră trebuie să aibă acces la lumina naturală

Baia cu lumină naturală este visul tuturor celor care locuiesc în apartamente. Utilizează posibilitatea de a crea un spațiu în care oamenii se pot scălda în lumina soarelui fără a încălca intimitatea. Această mică schimbare nu numai că va crește satisfacția proprietarului, ci și valoarea întregii proprietăți.

O strategie de furnizare a luminii naturale reprezintă un factor important atunci când vine vorba de un design bun sau rău al proiectării unei camere.

Pentru a lucra eficient, ai nevoie de un birou care să fie mai mult decât un simplu birou cu un laptop pe el. Cele mai importante lucruri pentru biroul tău de acasă sunt: multă lumină naturală, aer proaspăt și umbrire adecvată.