VELUX România organizează periodic cursuri de montaj destinate persoanelor fizice sau persoanelor fizice autorizate care doresc să învețe să monteze corect produsele VELUX. Aceasta este prima etapă pentru a putea deveni Montator Partener VELUX. Montatorii Parteneri VELUX sunt acele persoane care au absolvit cursurile noastre de montaj și ale căror lucrări au foste verificate.

Aceste cursuri sunt gratuite. 

În anul 2020, înscrierile pentru cursuri se pot face cu o săptămână înainte de a începe respectivul curs. Dacă dorești să te înscrii la un curs de montaj, te rugăm să completezi formularul de mai jos.

Cursurile de montaj 2020 se vor desfășura după următorul program:

21 - 23 ianuarie - Timișoara & Constanța
 
4 - 6 februarie ,  Satu Mare & Brașov
 
18 -  20 februarie - București
 28 - 30 Ianuarie  - Cluj & Pitești
11 - 13 februarie  Târgu Mureș & Iași
 

Formular de înscriere pentru curs de montator VELUX

Vrei să înveți să montezi ferestre de mansardă VELUX? Vrei să devii partenerul nostru? Înscrie-te la cursurile noastre de montatori autorizați VELUX. Completează formularul de mai jos, iar noi te vom contacta în momentul în care se va organiza cel mai apropiat curs de montaj din zona ta.

*
*
Sunt de acord ca VELUX România să salveze și să utilizeze datele mele în scopul menționat aici și să mă contacteze. Acest consimțămant poate fi retras în orice moment la adresa de e-mail: protectiadatelor@velux.com


*
Politica de confidențialitate
Privacy Policy
*
Îți mulțumim pentru interesul acordat cursurilor noastre!