VELUX România organizează periodic cursuri de montaj destinate persoanelor fizice sau persoanelor fizice autorizate care doresc să învețe să monteze corect produsele VELUX. Aceasta este prima etapă pentru a putea deveni Montator Partener VELUX. Montatorii Parteneri VELUX sunt acele persoane care au absolvit cursurile noastre de montaj și ale căror lucrări au foste verificate.

Aceste cursuri sunt gratuite. 

În anul 2019, înscrierile pentru cursuri se pot face cu o săptămână înainte de a începe respectivul curs. Dacă dorești să te înscrii pentru următorul an, te rugăm să completezi formularul de mai jos.

Cursurile de montaj 2019 se vor desfășura după următorul program:

19 febr, Timișoara;  Brăila
 
26 feb, Cluj, București
 
 5 martie, Satu-Mare, Iași
 12 martie, Pitești
 13 martie, Târgu - Mureș
 19 martie, Brașov

Formular de înscriere pentru curs de montator VELUX

Vrei să înveți să montezi ferestre de mansardă VELUX? Vrei să devii partenerul nostru? Înscrie-te la cursurile noastre de montatori autorizați VELUX. Completează formularul de mai jos, iar noi te vom contacta în momentul în care se va organiza cel mai apropiat curs de montaj din zona ta.

*
*
Sunt de acord ca VELUX România să salveze și să utilizeze datele mele în scopul menționat aici și să mă contacteze. Acest consimțămant poate fi retras în orice moment la adresa de e-mail: protectiadatelor@velux.com


*
Politica de confidențialitate
Privacy Policy
*
Îți mulțumim pentru interesul acordat cursurilor noastre!