Schimbarea este bună. Este un instrument care ne ajută să privim lucrurile vechi într-o lumină nouă. Uneori, te poți gândi să faci mici schimbări în locuința ta. Acestea nu sunt doar practice, ci te și fac să te simți mai confortabil acasă. Haide să ne uităm acum la mansarda ta dintr-o altă perspectivă. Știai că poți îmbunătăți calitatea interiorului acesteia?

Are suficientă lumină naturală? Dacă nu ești sigur(ă), întrebă un arhitect sau consultă site-urile noastre web. Lipsa luminii naturale poate fi rezolvată cu ușurință prin adăugarea unor ferestre de mansardă noi sau prin combinarea acestora cu ferestre verticale. Vezi urme pe pereții tăi? Revopsește-i. Nu te simți chiar confortabil? Adu câteva plante de interior și decorațiuni.

Este mult mai simplu decât crezi. Gândește-te la reamenajarea mansardei ca la noul tău proiect DIY. Și, dacă te întrebi când să începi, ar trebui să știi că niciodată nu a existat un momentul mai potrivit ca ziua de astăzi.

Cele patru beneficii ale micro touch

1. Suprafață mai mare a ferestrei

Dacă simți că în mansarda ta nu este suficientă lumină naturală, există o cale simplă de a rezolva această problemă. Ce spui de adăugarea unei surse de lumină naturală? Poți lua în considerare instalarea de ferestre de mansardă. Știai că instalarea unei ferestre de mansardă durează numai două ore? Distribuția ferestrelor de la parter și primul nivel contribuie și ea la iluminatul ideal, ceea ce poate spori cantitatea de lumină naturală din casă cu până la 40%. Instalarea unor ferestre cu proprietăți excelente de izolare termică te poate ajuta, de asemenea, să economisești banii pe energie.

2. Sistem de ventilație hibrid

Sistemul de ventilație hibrid este o soluție de ventilație eficientă. Acesta combină ventilația mecanică și naturală prin ferestre automate și încălzire. În timpul verii, ferestrele și scara sunt folosite pentru a răci natural clădirea, de exemplu, prin folosirea efectului de coș pentru un schimb de aer eficient. În timpul iernii, ventilația mecanică ajută la menținerea unei calități bune a aerului în interior și la reducerea nivelului de umiditate.

3. Protecție solară dinamică

Protecția solară exterioară oferă protecție termică împotriva supraîncălzirii. Aceasta reduce supraîncălzirea în interior pe timpul verii și asigură confortul în casă pe parcursul zilei indiferent de anotimp. Știai că folosirea protecției solare exterioare poate reduce, vara, temperatura din interior? Instalarea rulourilor parasolare opace ajută la reducerea zgomotului în nopțile ploioase. Rulourile opace asigură și întunericul complet care te ajută să obții o calitate mai bună a somnului.

4. Locuința inteligentă

O casă inteligentă este o alegere populară și practică nu doar pentru familiile ocupate. Sistemele inteligente facilitează locuitul într-o casă sănătoasă. Instalarea senzorilor care măsoară temperatura, umiditatea și nivelul de CO2 este foarte simplă și te ajută să monitorizezi calitatea mediului interior. Cu ajutorul aplicației, poți controla mișcarea ferestrelor tale de mansardă, le poți comanda să ventileze, să umbrească sau să se închidă în caz de ploaie.

Știam că voiam să utilizăm ferestrele de mansardă VELUX având în vedere reputația mărcii în ceea ce privește calitatea și varietatea produselor.

Patrick, proprietar

Montator instalând o nouă fereastră de mansardă VELUX pe un acoperiș cu țiglă neagră.

Te interesează diverse camere pentru proiectul tău?