Cauți o fereastră nouă de mansardă?

Instrumentul VELUX de găsire a noii ferestre de mansardă înlocuitoare.

Cum aleg fereastra de mansardă potrivită?

Ghidul nostru simplu te îndrumă în privința celor mai importante cinci lucruri pe care să le iei în considerare atunci când alegi o nouă fereastră de mansardă.

  • O recomandare generală ar fi aceea ca suprafața geamurilor din cameră să fie egală cu cel puțin 10 % din suprafața pardoselii, pentru a asigura o lumină naturală maximă. Suntem pregătiți să te ajutăm să selectezi dimensiunea corectă pentru fereastra de mansardă VELUX din camera ta.

  • Ferestrele noastre de mansardă oferă trei tipuri diferite de acționare, care pot îndeplini toate diferite nevoi. Totul se reduce la locul în care ți-ai dori să montezi noua ta fereastră de mansardă VELUX.

  • Toate ferestrele de mansardă VELUX sunt prevăzute, în mod standard, cu geam dublu, însă, dacă este necesar, poți alege și varianta cu geam triplu. Indiferent de nevoile tale, credem că putem găsi geamul potrivit pentru fereastra ta de mansardă.

  • Oferim diferite tipuri de finisaj interior pentru noua ta fereastră de mansardă: poliuretan alb și lac transparent. Fiecare dintre acestea este adecvat pentru anumite tipuri de camere, așadar permite-ne să te ajutăm să îl selectezi pe cel mai potrivit.

  • Adaugă rulouri opace, rulouri exterioare parasolar sau rolete exterioare VELUX, pentru a profita la maximum de noua ta fereastră de mansardă. Indiferent dacă dorești să beneficiezi de un somn de noapte odihnitor sau doar să blochezi razele soarelui, accesoriile noastre reprezintă completarea perfectă a noii tale ferestre de mansardă.

Acționarea ferestrei de mansardă


Fereastra de mansardă nouă poate fi configurată în trei moduri diferite: 

Cantitatea potrivită de lumină naturală


Un proiect de înlocuire a ferestrelor este o ocazie excelentă să adaugi mai multe produse. Trebuie doar să creezi un gol mai mare în acoperiș. Dacă montezi mai multe ferestre de mansardă, îmbunătățești și iluminatul natural din încăpere. Dacă suprafața vitrată este de cel puțin 10 % din suprafața pardoselii camerei, atunci beneficiezi de suficientă lumină naturală pentru activitățile de  zi cu zi. Datorită ferestrelor suplimentare, vei avea un interior mai spațios în care poți maximiza spațiul de lucru existent și în care poți avea o priveliște mai bună către exterior pentru a fi în legătură mereu cu natura. 

Finisajul ferestrelor


Oferim trei tipuri diferite de finisaj pentru ferestrele noastre de mansardă:

  • Poliuretan alb – Folosește cu încredere ferestrele învelite în poliuretan alb, pentru un strat superior mai durabil care rezistă la umiditate și este ușor de curățat prin simpla ștergere. Ideal pentru camerele umede, precum bucătării sau băi, este adecvat și pentru camera copiilor sau dormitor.

  • Lemn de pin – Lemnul de pin protejat cu lac transparent, care are aceeași calitate excelentă ca și standardul nostru, însă fără finisajul alb vopsit. Asigură o estetică naturală, care se potrivește perfect cu interioarele naturale, sufragerii sau dormitoare.

Rulouri și rolete exterioare


Nu în cele din urmă, rulourile și roletele noastre exterioare. Aceste accesorii VELUX adaugă o nouă dimensiune a personalizării și, bineînțeles, un plus de confort ferestrei tale de mansardă, putând fi montate foarte ușor de către tine sau de un montator partener VELUX.

  • Rulouri opace – Oferă un efect de opacizare maxim, pentru un somn de noapte odihnitor sau pentru siesta de la prânz, în camera de zi.
  • Rulouri exterioare parasolare – Blochează razele soarelui și nu le permite să intre prin fereastra de mansardă, ajutându-te astfel să menții o ambianță răcoroasă vara, în locuința ta.
  • Rolete exterioare – Asigură protecție împotriva fenomenelor meteorologice, pentru un confort maxim în locuința ta.