Explorează mai mult
Idei pentru camera de zi - dublează lumina şi priveliştea

Dublează lumina şi priveliştea

Pentru a obţine o privelişte minunată şi chiar şi pentru a beneficia de mai multă lumină în camera de zi, montează ferestre de mansardă în combinații. Ferestrele de mansardă VELUX cu acționare de la distanță cu motor solar pot fi deschise şi închise cu o tabletă de control cu ecran tactil pentru maxim de confort şi comoditate. Pentru a păstra temperaturile la un nivel confortabil în zilele calde şi însorite, poţi monta rulourile exterioare parasolare VELUX acționate de la distanță cu motor solar pe exteriorul ferestrelor.

Partea a 2-a - idei pentru camera de zi
Explorează mai mult
Idei pentru camera de zi - înseninează-ţi ziua

Înseninează-ţi ziua

O combinație de două ferestre de mansardă VELUX cu acționare de la distanță creează o mare deschidere a spațiului şi aduce un mai multă viaţă în interior. Ferestrele de mansardă VELUX acționate de la distanță pot fi deschise şi închise cu o simplă atingere a tabletei de control care îți permite să ajustezi poziția rulourilor și roletelor VELUX electrice sau solare chiar de pe canapea.​

Idei pentru camera de zi
Explorează mai mult
Idei pentru camera de zi - confort şi comoditate

Confort şi comoditate

O serie de ferestre plasate sus în tavan înseninează spaţiul şi împrăștie lumina zilei în fiecare colţ al încăperii. Ferestrele de mansardă VELUX cu acționare de la distanță au fost alegerea perfectă în acest caz deoarece au fost amplasate destul de sus și fiind greu accesibile, pot fi deschise şi închise cu mare ușurință cu tableta de control cu ecran tactil. În plus, mulţumită senzorului de ploaie, ferestrele se închid automat în caz de ploaie.

Idei pentru camera de zi
Explorează mai mult
Idei pentru camera de zi - combinaţie de ferestre de mansardă VELUX

O combinaţie de ferestre de mansardă VELUX

Un grup de patru ferestre de mansardă VELUX completează camera de zi de la etaj cu lumină naturală din abundenţă şi oferă o privelişte fantastică asupra grădinii şi cerului. Ferestrele de mansardă cu operare de sus sunt combinate cu elementele verticale de fereastră. Acestea se deschid spre interior cu ajutorul unui mâner superior, operarea fiind foarte comodă.