Explorează mai mult
Idei pentru camera copiilor - maximizează spaţiul

Maximizează spaţiul

Un pat suspendat este o modalitate excelentă de a crea spaţiu în camera unui adolescent. Cu trei ferestre de mansardă mari pentru iluminarea acestei camere, spaţiul este deschis, confortabil şi întotdeauna plin de aer proaspăt. Amplasează o fereastră de mansardă VELUX cu acționare de la distanță pentru a asigura accesul luminii naturale pe peretele opus şi în colţuri. În plus, o poți deschide și închide cu ajutorul inteligentei și elegantei tablete de control.

Idei pentru camera copiilor
Explorează mai mult
Idei pentru camera copiilor - mai multă lumină naturală ca niciodată

Mai multă lumină naturală ca niciodată

Datorită înclinației şi a poziţiei pe acoperişul în pantă, ferestrele de mansardă VELUX asigură mai multă lumină decât tradiționalele lucarne sau ferestre verticale. Dacă vrei să controlezi lumina, ruloul opac VELUX Duo format dintr-un rulou opac şi unul plisat, răspunde atât nevoii de a face întuneric total cât și celei de ajustare a luminii. Folosește-l după cum dorești!

Inspiraţie pentru camera copiilor
Explorează mai mult
Idei pentru camera copiilor - o soluţie simplă

O soluţie simplă


O singură fereastră de mansardă VELUX este suficientă pentru a aduce o cantitate mare de lumină în această cameră de copil aflată la mansardă. Operarea confortabilă din partea de sus a ferestrei o face uşor de deschis chiar şi dacă mobilierul este amplasată dedesubtul ei. Fereastra GLU care nu necesită întreţinere ulterioară, nu trebuie curăţată sau revopsită - însă poate fi ştearsă cu o cârpă umedă moale.

Idei şi inspiraţie pentru camera copiilor
Explorează mai mult
Inspiraţie pentru camera copiilor - profită la maxim de spaţiu

Profită la maxim de suprafaţa ta

Camera unui copil este cu adevărat un spațiu multi-funcțional. Nu are rolul doar de cameră pentru dormit, dar este şi locul unde se adună colegii și prietenii de școală să se distreze. Fereastra de mansardă cu operare de sus asigură cantitatea de lumină naturală şi aer proaspăt necesară pentru un astfel de spațiu pentru activități diverse. Ruloul exterior parasolar este montat la exterior şi asigură un control eficient al căldurii.