{{property.PropertyName}}
{{property.casePropertiesSelected[0].PropertyValue}}
Înainte de renovare, spațiile erau întunecate și utilizate necorespunzător

În starea inițială, majoritatea oamenilor nici măcar nu s-ar fi uitat la acest apartament întunecat și neprimitor. Din fericire, Luigi Sala a văzut potențialul acolo unde nimeni nu l-ar fi observat. Acesta și-a imaginat un spațiu deschis și luminos și era convins că în momentul în care lumina naturală va pătrunde în apartament, va schimba totul. După ce a cumpărat apartamentul, au început să apară și schimbările: acest spațiu de locuit de la ultimul etaj al unui bloc din centrul orașului Milano era împărțit în mai multe zone complicate, întunecoase și neprimitoare. Lumina care vine de deasupra îi permite spațiului să respire, sporindu-i funcționalitatea și atractivitatea. Holul, care anterior era o simplă zonă de trecere, a devenit punctul central al casei, făcând apartamentul să pară un spațiu cu totul nou.

Beneficiile principale ale ferestrelor de mansardă VELUX

Proiectarea surselor de lumină au îmbunătățit funcționalitatea locuinței și au făcut-o mai interesantă: prin variațiile sale, lumina naturală separă spațiile, atribuindu-le o personalitate și căldură. Roletele exterioare cu acționare solară asigură intimitate și protecție împotriva razelor solare prea puternice: roletele exterioare cu acționare solară sunt 100% opace și oferă o reducere a căldurii și a zgomotului cu 95%, toate acestea într-o singură soluție, adică protecție totală împotriva elementelor în orice climat și în orice moment al anului.

Camerele sunt mai spațioase și mai utile, datorită luminii care pătrunde în toate colțurile, iar întreaga casă poate respira.

Montarea ferestrelor a sporit spațiul din partea de sus, în special la palierul de pe casa scării, extinzând un spațiu care anterior era doar funcțional.

Spațiile par mai mari și mai locuibile

Înainte de a începe lucrările, apartamentul era foarte întunecos. Prin renovare și prin montarea soluțiilor de ferestre proiectate împreună cu VELUX, spațiile au fost extinse pentru a părea mai mari și mai locuibile. Acum, lumina se schimbă constant, atât ziua, cât și noaptea, creând o atmosferă specială. Acest lucru a fost realizat cu ajutorul ferestrelor ușor de manipulat montate în acoperiș. Ferestrele de mansardă VELUX cu acționare electrică și solară sunt ideale pentru situațiile unde accesul este dificil, cum ar fi tavanele boltite. Sistemul inovator de ferestre, rulouri și rolete exterioare controlate de la distanță îți permite să le deschizi și să le închizi prin simpla apăsare a unui buton. Ai acces rapid și ușor la fiecare fereastră de la întrerupătorul de perete. Sistemul este perfect pentru acele zone cu acces dificil și o opțiune ideală pentru a te bucura de aer proaspăt și confort îmbunătățit în interior.

Erika Galdi,

arhitect

În renovarea acestui apartament, lumina naturală a jucat un rol cheie atât cantitativ, cât și calitativ. Designul detaliat al surselor de iluminat a adus la viață spațiile cu multă personalitate, în conformitate cu preferințele estetice ale proprietarului.

Lumina naturală a jucat un rol important în proiectul de renovare

Atunci când caută casa perfectă, multe persoane fac un pas înapoi când văd spații întunecoase și murdare, ceea ce e de înțeles, pentru că acestea nu sunt spații în care am vrea să locuim. Însă, dacă circumstanțele sunt potrivite și cu un strop de imaginație, ai putea avea șansa să deții o casă la care mulți nici nu ar visa. Luigi a văzut oportunitatea, a depus o ofertă și a cumpărat un loc care nu era pe placul nimănui, iar acum este proprietarul fericit al acestui apartament superb și luminos, situat într-o locație perfectă – o locuință pe care poate nu și-ar fi permis-o așa cum este acum. „M-am îndrăgostit de acest apartament din momentul în care l-am văzut, așa că l-am cumpărat imediat. Lumina naturală a jucat un rol important în proiectul de renovare; acum mă simt de parcă locuiesc într-o vilă, și nu într-un apartament din centrul orașului Milano, înconjurat de clădiri”, a spus Luigi Sala, proprietarul.

"O lumină specială pătrunde atât ziua, cât și noaptea"
- Luigi Sala, proprietar
Cea mai importantă problemă de rezolvat în această casă era lumina

Casa lui Luigi este exemplul perfect pentru cât de importantă este lumina: când aceasta a fost introdusă în apartament, a schimbat totul. Montarea ferestrelor a extins spațiul în partea de sus, iar lumina naturală a conferit personalitate unei zone aparent inutilizabile precum palierul casei scării, transformând-o într-un element distinct de comunicare.

Produse VELUX recomandate
Ferestre de mansardă cu acționare electrică
Mergi la produs
Rulou semitransparent (RFL)
Mergi la produs

Rolete exterioare VELUX
 (SSL)
Mergi la produs