Folosește lumina naturală pentru un plus de seninătate în casă

Lumina naturală a soarelui este una dintre resursele care îți poate schimba pozitiv, cu adevărat, locuința, Mai multă lumină naturală în casă aduce numeroase beneficii pentru minte și corp. 

Creează o atmosferă plăcută cu ajutorul luminii naturale  

Lumina naturală reprezintă toată lumina disponibilă, generată de surse naturale precum soarele sau luna. Prin valorificarea și integrarea luminii naturale în casă ca sursă principală, vei crea o atmosferă plăcută și caldă, care îi va face pe toți cei care locuiesc să se simtă în largul lor. 

Explorează magia ferestrelor de mansardă

Pe parcursul zilei, soarele se deplasează pe cer. Asta înseamnă că ferestrele de fațadă pot limita cantitatea de lumină naturală care pătrunde în locuință. O fereastră de mansardă este una dintre cele mai eficiente metode pentru a aduce mai multă lumină în interior. Lumina naturală care vine de sus poate pătrunde în locuință, fiecare zi fiind diferită în funcție de vremea de afară. 

Animă camerele mai mici

Este întotdeauna o provocare să aduci mai multă lumină în camerele mici. Un lampadar poate ocupa prea mult spațiu, iar o lustră este posibil să nu fie suficientă. O fereastră de mansardă poate deveni o sursă importantă de lumină, datorită faptului că asigură o suprafață mai mare care captează lumina naturală. 

Creează-ți proiectul astfel încât să existe suficientă lumină naturală

Dacă urmează să începi un proiect de renovare a locuinței, asigură-te că faci totul ca la carte – nimeni nu a regretat vreodată că are „prea multă” lumină naturală! O regulă de bază este să te asiguri că suprafața acoperită de geamuri reprezintă cel puțin 20% din suprafața camerei pe care o renovezi. De asemenea, ia în considerare varianta să integrezi suficiente ferestre de mansardă care să permită o distribuire egală a luminii în cameră. Nu uita că poți controla lumina naturală cu ușurință, când ai nevoie, optând pentru gama noastră extinsă de rulouri și rolete exterioare. 

Transformă-ți viața de zi cu zi pe care o petreci în interior

Ți-ai propus să reîmprospătezi designul locuinței? În contextul în care tot mai mulți dintre noi lucrăm în regim hibrid, petrecem mai mult timp acasă decât înainte. De aceea, este esențial să ai un spațiu de locuit plăcut. Una dintre metodele prin care îți poți transforma viața de zi cu zi pe care o petreci în interiorul casei este să folosești în mod eficient ferestrele de mansardă. Ele îți aduc mai multă lumină naturală în casă. 

Bucură-te de beneficiile luminii care vine de sus

Lumina naturală contribuie la reglarea eliberării hormonului melatonină de către organism. Melatonina este hormonul care ne face să ne simțim obosiți, astfel că, prin integrarea unei cantități mai mari de lumină naturală în locuințe, vom avea mai multă energie pe parcursul zilei și vom dormi mai bine noaptea. 

Creează armonie cu mediul înconjurător 

Ferestrele de mansardă asigură legătura dintre locuință și mediul înconjurător și aduc mai mult aer curat în interior. Dacă în amenajarea locuinței integrezi și câteva plante mari, poți crea senzația de armonie, care va aduce numai beneficii pentru minte, corp și suflet. 

Integrează lumina în decorul locuinței

Asigură-te că finisajele și decorațiunile interioare se integrează perfect într-o cameră inundată de lumină. Zugrăvește pereții dormitorului în nuanțe liniștitoare de verde și albastru și delectează-te privind cum lumina dimineții se strecoară ușor, pentru a te trezi cu blândețe. Alege culori mai deschise într-un spațiu comun pentru a te bucura de o cameră de familie plină de viață și strălucitoare și observă cum atmosfera primitoare din interior îi va încuraja pe toți să petreacă mai mult timp împreună. Nu uita să așezi plantele în locurile în care vor primi lumina naturală de care au nevoie pe parcursul zilei! 

Creează o atmosferă plăcută și caldă, care îi va face pe toți cei care locuiesc în casă să se simtă în largul lor, valorificând și integrând lumina naturală ca sursă principală.

Articole conexe

De ce să alegi VELUX?

Transformăm spațiile

Soluțiile noastre care promovează lumina naturală te ajută să câștigi spațiu suplimentar sub acoperiș și să aduci o valoare incomparabilă locuinței, bunăstării și modului în care utilizezi un spațiu.

Creșterea valorii imobiliare 

Ai siguranța că investiția ta în soluțiile de produse VELUX va spori valoarea proprietății, iar randamentul va fi unul considerabil.

Relaxare în propria casă

Prin gama noastră extinsă de rulouri și rolete exterioare, piese de schimb și servicii de reparație, ne asigurăm că ai parte de cea mai bună experiență posibilă.

Suntem aici să te ajutăm

Echipa noastră este dedicată să-ți asigure satisfacția totală din momentul în care ne-ai contactat pentru consiliere și până la momentul final al montării soluției.

Calitate fără compromis

Nevoile tale sunt cele care ne îndrumă. Din 1941, dezvoltăm și perfecționăm constant produsele și le realizăm astfel încât să dureze.

O alegere responsabilă

Îți poți îmbunătăți calitatea vieții apelând la soluții sustenabile, care îți fac bine atât ție, cât și planetei.