Iluminatul camerei copiilor: folosește lumina naturală de sus

Montează ferestre de mansardă în camera copilului astfel încât să-i stimulezi creșterea, învățarea și creativitatea. Integrarea ferestrelor de mansardă poate îmbunătăți somnul copiilor, îi poate ajuta să se concentreze și poate crea un mediu sănătos de joacă pentru mulți ani de acum încolo. Dacă dorești să creezi o cameră distractivă și plină de inspirație pentru copii, profită de cel de-al cincilea perete (adică tavanul), montând o fereastră de mansardă pentru ca spațiul să primească suficientă lumină.  

Trei motive pentru proiectarea camerei copiilor astfel încât să includă lumină naturală  

Sunt multe motive întemeiate pentru a opta pentru ferestre de mansardă în camera copiilor. Iată care sunt acestea: 

1. Susține sănătatea ochilor

Știai că lumina naturală ajută la dezvoltarea ochilor copiilor și adulților tineri? Expune-ți copiii la cât mai multă lumină naturală încă de la o vârstă fragedă și îi vei ajuta să dezvolte ochi sănătoși. 

2. Somn mai bun

Lumina naturală contribuie la reglarea ritmului circadian al corpului (ciclul somn/veghe) și îi permite creierului să știe când trebuie să dormim și când trebuie să ne trezim. Ajută-ți copiii să doarmă mai bine, proiectându-le o cameră în care să aibă suficientă lumină naturală.

3. Încurajează dezvoltarea sănătoasă

Expunerea la lumina naturală prezintă numeroase beneficii incredibile, atât fizice, cât și mintale. Lumina naturală influențează producția de serotonină, care este atribuită bunei dispoziții și stării de fericire a copiilor.  

Alege luminatoarele potrivite pentru camera copiilor

În funcție de ceea ce îți dorești și de nevoile tale, pentru camera copiilor poți alege dintr-o gamă extinsă de ferestre de mansardă. Iată tot ce trebuie să știi: 

Ferestre de mansardă cu articulare mediană

Ferestrele noastre de mansardă cu articulare mediană sunt perfecte pentru camera unui copil sau a unui adolescent. Chiar și când sub ea sunt așezate jucării sau mobilier, fereastra poate fi deschisă și închisă ușor, cu ajutorul barei de acționare superioare. Cu ferestrele de mansardă VELUX cu articulare mediană, controlul aerului curat îți este la îndemână.  

Soluții pentru ferestre alăturate

Ajută-ți copiii să înceapă ziua bine, cu ajutorul soluțiilor noastre de ferestre alăturate. Această configurație unică de ferestre de mansardă va aduce un suflu nou oricărei camere și va maximiza cantitatea de lumină naturală care pătrunde în interior. Creează o priveliște largă și încurajează-ți copiii să se inspire din natură când își petrec timpul în cameră. 

Combinații fixe

Știai că poți aduce de două ori mai multă lumină naturală combinând ferestrele de mansardă în plan înclinat cu ferestre verticale? Prin crearea unei combinații între o fereastră de mansardă și o fereastră fixă în partea de jos, poți crea o cameră a copiilor deschisă, cu o vedere spre exterior mai amplă, în deplină siguranță.  

Ferestre pentru acoperiș terasă

Nu multe lucruri sunt la fel de impresionante precum mediul înconjurător! Cu ajutorul ferestrelor pentru acoperiș terasă, poți face ca lumina să pătrundă de sus ca și cum ar veni printr-un portal din altă lume. Oferă-le copiilor cadoul de a fi inspirați de o priveliște clară a cerului.

Rulouri și rolete exterioare  

De asemenea, nu uita de rulouri, rolete exterioare și alte accesorii menite să îmbunătățească experiența copiilor în propria cameră: 

  • Rulouri opace: oferă-le copiilor cea mai bună opțiune pentru un somn odihnitor noaptea, investind în rulouri opace pentru ferestrele de mansardă VELUX.  

  • Plasă împotriva insectelor: nu există nimic mai rău decât să te trezești din cauza ciupiturilor de insecte. Datorită plaselor împotriva insectelor, tu și copiii sunteți protejați. Plasele sunt ideale pentru dormitoare, ca să te bucuri de un somn odihnitor noaptea, fără insecte. 

  • Protecție împotriva căldurii: copiii se pot juca într-un climat interior ideal, datorită roletelor exterioare opace, cu protecție împotriva căldurii 

VELUX ACTIVE: promovăm o calitate mai bună a aerului din interior

Asigură cele mai bune condiții de joacă și stimulare creativă pentru copiii tăi cu kitul VELUX ACTIVE with NETATMO. Conectează-ți ferestrele de mansardă, rulourile și roletele exterioare VELUX la kitul VELUX ACTIVE with NETATMO pentru a avea acces la operațiuni automate, cu senzori, de reglare a temperaturii, umidității și nivelurilor de dioxid de carbon. 

Integrarea ferestrelor de mansardă poate îmbunătăți somnul copiilor, îi poate ajuta să se concentreze și poate crea un mediu sănătos de joacă pentru mulți ani de acum încolo. 

Articole conexe

De ce să alegi VELUX?

Transformăm spațiile

Soluțiile noastre care promovează lumina naturală te ajută să câștigi spațiu suplimentar sub acoperiș și să aduci o valoare incomparabilă locuinței, bunăstării și modului în care utilizezi un spațiu.

Creșterea valorii imobiliare 

Ai siguranța că investiția ta în soluțiile de produse VELUX va spori valoarea proprietății, iar randamentul va fi unul considerabil.

Relaxare în propria casă

Prin gama noastră extinsă de rulouri și rolete exterioare, piese de schimb și servicii de reparație, ne asigurăm că ai parte de cea mai bună experiență posibilă.

Suntem aici să te ajutăm

Echipa noastră este dedicată să-ți asigure satisfacția totală din momentul în care ne-ai contactat pentru consiliere și până la momentul final al montării soluției.

Calitate fără compromis

Nevoile tale sunt cele care ne îndrumă. Din 1941, dezvoltăm și perfecționăm constant produsele și le realizăm astfel încât să dureze.

O alegere responsabilă

Îți poți îmbunătăți calitatea vieții apelând la soluții sustenabile, care îți fac bine atât ție, cât și planetei.