Creează camere în mansardă și dublează-ți spațiul de locuit  

Intenționezi să construiești o casă nouă? Sau ai început deja proiectul care presupune un acoperiș înalt și o mansardă? Ar fi bine să iei în considerare crearea unei camere în mansardă. Astfel vei obține mai mult spațiu de locuit și te vei bucura de multe alte avantaje. 

Camera de mansardă este soluția ideală 

Oamenii caută suprafețe tot mai mari de teren, în vreme ce piața oferă suprafețe tot mai mici. Ai observat și tu această contradicție dintre cerere și ofertă? Vestea bună este că e posibil să depășești acest conflict. De fapt, e mai simplu decât ai crede. 

Dacă ai găsit un teren într-o zonă care îți place, dar nu este suficient de mare pentru a pune în aplicare planul inițial, nu renunța la casa visurilor tale, nu face compromisuri, ci mai degrabă integrează o serie de schimbări creative în planul tău. Introdu un element nou: creează o cameră în mansardă... sau chiar mai multe camere în mansardă. Este întotdeauna o opțiune excelentă pentru a mări spațiul de locuit. De fapt, este posibil să obții, în final, chiar mai mulți metri pătrați decât ți-ai propus inițial, poate chiar de două ori mai mulți! 

O cameră de mansardă atrage mai multă lumină naturală și mai mult aer curat...  

. . . cu soluțiile corecte de ferestre de mansardă. Întrebarea este: ce înseamnă soluții corecte? Ce tipuri de soluții de ferestre de mansardă există? Cum te poți decide pe care să o alegi? Din fericire, nu este un domeniu în care trebuie să fii expert, ci doar să apelezi la un partener potrivit și de încredere. Trebuie doar să te concentrezi pe o singură marcă de produse, care este atentă la toate nevoile care pot apărea atunci când planifici o cameră de mansardă luminoasă și spațioasă. În acest sens, apelează la compania VELUX, expertul în ferestre de mansardă. Echipa VELUX de asistență pentru clienți deține cunoștințele și experiența de care ai nevoie.  

Crearea unor camere în mansardă înseamnă unicitate 

În afară de utilizarea clasică a mansardei în scop de depozitare, mai poți crea camere dedicate: dormitoare, pentru a separa spațiul de locuit de cel în care dormi. Imaginează-ți cum privești stelele prin ferestrele de mansardă în timp ce stai în pat. De asemenea, poți crea camere de oaspeți pentru vizitatori (de exemplu, verișorii împreună cu familiile lor). Vor avea propriul lor spațiu și nu va trebui să împărțiți camera. În mansardă mai poți crea o zonă pentru diferite activități. Imaginează-ți o cameră de joacă în mansardă. Sau ce-ai zice de un birou liniștit pentru a lucra de acasă? O cameră (sau mai multe camere) de mansardă asigură un spațiu grozav, care îți oferă posibilitatea să te joci cu designul. Posibilitățile sunt infinite. Ce părere ai? 

Dacă în familia ta un aspect important este să aveți un spațiu separat, camerele de mansardă sunt opțiunea ideală. Zgomotul de la nivelurile inferioare se aude mai încet sau nu ajunge deloc până acolo. Și, bineînțeles, nu există niciun vecin zgomotos deasupra. Este o alegere excelentă pentru casele în care locuiesc mai multe generații: sunteți cu toții împreună, dar aveți și opțiunea să stați separat.   

Dacă îți faci griji cu privire la pereții înclinați, gândește-te la posibilitățile pe care ți le oferă pentru a spații de depozitare excelente. Există numeroase idei despre cum pot fi utilizați pereții înclinați și colțurile de sub acoperiș: de exemplu, pot servi drept bază excelentă pentru a monta rafturi de perete, dulapuri încorporate, șifoniere...   

Prin ferestrele de mansardă te poți conecta cu natura și poți avea acces constant la un peisaj deosebit. Această experiență poate fi chiar mai bogată dacă alegi ferestrele de mansardă unice de la VELUX, care sunt ca o extensie a ferestrelor de mansardă standard și ajung până la podea. Depinde de amplasare. Compania VELUX oferă o gamă atât de variată de produse și accesorii, de stiluri și dimensiuni diferite, încât oricine poate găsi soluțiile care să răspundă nevoilor sale. 

Mai multă lumină, mai mult spațiu, mai mult confort și o atmosferă mai plăcută. Acestea sunt avantajele esențiale pe care le oferă camerele și ferestrele de mansardă. Și, nu în ultimul rând, dacă te preocupă problema costurilor (pe cine nu preocupă?), construirea camerelor în mansardă îți va reduce, cu siguranță, cheltuielile. Imaginează-ți cât vei economisi din excavarea terenului...  

Citește mai multe articole

Soluțiile de ferestre de mansardă VELUX vin cu beneficii suplimentare

Vezi care sunt acestea!

De ce să alegi VELUX?

Transformăm spațiile

Soluțiile noastre care promovează lumina naturală te ajută să câștigi spațiu suplimentar sub acoperiș și să aduci o valoare incomparabilă locuinței, bunăstării și modului în care utilizezi un spațiu.

Creșterea valorii imobiliare 

Ai siguranța că investiția ta în soluțiile de produse VELUX va spori valoarea proprietății, iar randamentul va fi unul considerabil.

Relaxare în propria casă

Prin gama noastră extinsă de rulouri și rolete exterioare, piese de schimb și servicii de reparație, ne asigurăm că ai parte de cea mai bună experiență posibilă.

Suntem aici să te ajutăm

Echipa noastră este dedicată să-ți asigure satisfacția totală din momentul în care ne-ai contactat pentru consiliere și până la momentul final al montării soluției.

Calitate fără compromis

Nevoile tale sunt cele care ne îndrumă. Din 1941, dezvoltăm și perfecționăm constant produsele și le realizăm astfel încât să dureze.

O alegere responsabilă

Îți poți îmbunătăți calitatea vieții apelând la soluții sustenabile, care îți fac bine atât ție, cât și planetei.