Te răcorești și bani primești!

Campanie promoțională valabilă în perioada 3 - 31 august 2020.
Răcoarea este o senzație pe care o căutăm cu toții pe timpul verii. Găsim răcoare într-o cupă de înghețată, într-un pahar cu apă rece, într-o bălăceală la piscină sau într-o ploaie de vară. Deși aceste activități sunt extrem de plăcute, și nu ar trebui să renunțăm la ele, răcoarea obținută astfel este temporară, nu-i așa?

Dar cum ar fi să simțim răcoarea pe timp îndelungat chiar la noi acasă?  Există soluția! Roletele exterioare VELUX ce oferă, pe lângă alte beneficii suplimentare pe întreaga durată a anului, un plus de răcoare în locul cel mai iubit de tine – ACASĂ!

De aceea, lansăm campania promoțională „Te răcorești și bani primești!”

Acum ai soluția perfectă pentru o vară răcoroasă ce vine alături de un cadou! 
Cumpără în perioada 3-31 august 2020 oricare dintre modelele de rolete exterioare VELUX și primești înapoi până la 200 lei. 

VELUX România oferă premii în bani, clienților care achiziționează în perioada 3-31 august 2020, rolete exterioare economice, electrice și/sau solare VELUX, după cum urmează:

200 lei - pentru achiziționarea unei rolete exterioare solare SSL

150 lei - pentru achiziționarea unei rolete exterioare economice SSS sau a uneia electrice SML 

Premiile vor fi oferite în bani. De aceea, beneficiarii premiilor vor trebui să trimită organizatorului VELUX România, toate informațiile necesare pentru virarea banilor, completând formularul de mai jos.

Umărește experimentul și convinge-te de eficiența roletelor exterioare în combaterea căldurii!

Produse VELUX participante la campania „Te răcorești și bani primești!"

SSS - Roleta economica solară - cel mai nou model de roletă VELUX
SML - Roleta exterioară electrică
SSL - Roleta exterioară solară


NOU! Roleta solară economică 

Acest produs nou, este unul ideal, care oferă protecție împotriva căldurii și menține mansarda răcoroasă în zilele de vară. Materialul special conceput creează un efect de întuneric pentru un somn mai odihnitor noaptea. Designul contemporan se integrează perfect în acoperiș. Aceasta vine cu un întrerupător de perete, presetat, pentru o acționare rapidă și ușoară.  

Roleta exterioară electrică sau roleta exterioară solară  

Roleta exterioară electrică, cât și cea solară sunt perfecte pentru orice perioadă a anului, oferind intimitate în orice moment al zilei, precum și efect de întunecare totală pentru un somn liniștit atât ziua cât și noaptea. Previn supraîncălzirea pe timpul verii, scăzând temperatura în mansardă cu până la 6°C. Reduc pierderile de căldură în timpul iernii, izolarea termică fiind îmbunătățită cu până la 17%.  Sunt soluțiile ideale pentru protecție fonică, reducând zgomotul ploii cu până la 7dB, și totodată, oferă protecție împotriva intrărilor prin efracție.
În cazul roletei exterioare solare aceasta nu necesită conectarea la o sursă de curent. 
Toate produsele VELUX participante la campanie pot fi achiziționate prin intermediul distribuitorilor parteneri VELUX din România, datele de contact ale acestora fiind accesibile aici. La campania promoțională „Te răcorești și bani primești!” pot participa persoane fizice sau juridice cu domiciliul sau cu sediul pe teritoriul României. Nu pot participa angajații companiei VELUX România, precum și membrii familiilor acestora (copii, părinți, frați/ surori, soț/ soție).

Accesează Regulamentul Oficial pentru mai multe detalii.