Ai aflat? Roletele exterioare VELUX îți aduc confortul casei!

Campanie promoțională valabilă în perioada 1 - 31 martie 2021.

Un climat interior echilibrat al casei noastre este foarte important, mai ales acum când mulți dintre noi lucrăm de acasă și majoritatea activităților au loc la interior. Ne dorim să avem o stare de bine tot timpul, iar aceasta este influențată și de mediul încăperii în care ne aflăm.

Pe lângă efectele pozitive pe care ni le aduce la nivel fizic un mediu sănătos de locuit, menținerea temperaturii este ceva ce ne dorim cu toții deoarece reduce considerabil costurile de încălzire, răcire și ventilație precum și amprenta de carbon a clădirilor.

Acest lucru este posibil cu roletele exterioare VELUX care îți aduc multiple beneficii, atât în sezonul rece cât și în cel cald, de la izolarea termică îmbunătățită cu până la 17% pe timpul iernii până la o temperatură mai scăzută în mansardă cu 6°C, pe timpul verii.    

De aceea, lansăm campania promoțională „Roletele exterioare îți aduc confortul casei!”

Acum ai soluția perfectă ce vine alături de un cadou! 
Cumpără în perioada 1-31 martie 2021 oricare dintre modelele de rolete exterioare VELUX și primești înapoi până la 200 lei. 

VELUX România oferă premii în bani, clienților care achiziționează în perioada 1-31 martie 2020, ruloul parasolar opac, roletele electrice și/sau solare VELUX, după cum urmează:

200 lei - pentru achiziționarea unei rolete exterioare solare SSL

150 lei - pentru achiziționarea unui rulou parasolar opac SSS sau a unei rolete electrice SML 

Premiile vor fi oferite în bani. De aceea, beneficiarii premiilor vor trebui să trimită organizatorului VELUX România, toate informațiile necesare pentru virarea banilor, completând formularul de mai jos.
Produse VELUX participante la campania „Roletele exterioare îți aduc confortul casei!"

SSS - Ruloul parasolar opac 
SML- Roleta exterioară electrică
SSL - Roleta exterioară solară


Ruloul parasolar opac SSS 

Acest produs este unul ideal, care oferă protecție împotriva căldurii și menține mansarda răcoroasă în zilele de vară. Materialul special conceput creează un efect de întuneric pentru un somn mai odihnitor noaptea. Designul contemporan se integrează perfect în acoperiș. Cu acționarea solară, deschiderea și închiderea se poate face ușor și simplu de la distanță. 

Roleta exterioară electrică sau roleta exterioară solară  SML și SSL

Roleta exterioară electrică, cât și cea solară sunt perfecte pentru orice perioadă a anului, oferind intimitate în orice moment al zilei, precum și efect de întunecare totală pentru un somn liniștit atât ziua cât și noaptea. Previn supraîncălzirea pe timpul verii, scăzând temperatura în mansardă cu până la 6°C. Reduc pierderile de căldură în timpul iernii, izolarea termică fiind îmbunătățită cu până la 17%.  Sunt soluțiile ideale pentru protecție fonică, reducând zgomotul ploii cu până la 7dB, și totodată, oferă protecție împotriva intrărilor prin efracție.
În cazul roletei exterioare solare aceasta nu necesită conectarea la o sursă de curent. 

Toate produsele VELUX participante la campanie pot fi achiziționate prin intermediul distribuitorilor parteneri VELUX din România, datele de contact ale acestora fiind accesibile aici. La campania promoțională „Roletele exterioare îți aduc confortul casei!” pot participa persoane fizice sau juridice cu domiciliul sau cu sediul pe teritoriul României. Nu pot participa angajații companiei VELUX România, precum și membrii familiilor acestora (copii, părinți, frați/ surori, soț/ soție).

Accesează Regulamentul Oficial pentru mai multe detalii.