Vino alături de noi

Te așteaptă un viitor luminos

EXISTĂ LOCURI DE MUNCĂ DISPONIBILE ÎN ZONA TA - România
Descoperă oportunitățile de angajare din zona ta.

Cum aplici

Înainte de a pregăti candidatura, asigură-te că citești cu atenție anunțul de angajare. Dacă rolul este de interes pentru tine și crezi că te potrivești, te încurajăm să aplici! Te rugăm aplici prin linkul de înscriere furnizat în anunțul de angajare. O aplicație excelentă este de obicei scurtă și la obiect, reflectând profilul tău profesional și personal și motivația de a ni te alătura în postul pentru care aplici. Pentru întrebări generale legate de procedura de recrutare în una dintre locațiile noastre, consultă lista noastră de întrebări frecvente. Aici vei găsi răspunsuri la întrebările frecvente ale candidaților.
Pot aplica pentru mai multe locuri de muncă în același timp?
Primești aplicații nesolicitate?
Faceți teste specifice?
De unde știu că VELUX a primit aplicația mea?
Cum trimit?
Cum este evaluată aplicația mea?
Cum ar trebui să mă pregătesc pentru un interviu?
În ce limbă ar trebui să-mi scriu aplicația?
De ce este nevoie pentru a obține un loc de muncă în cadrul VELUX Group?
Ce nivel de cunoaștere a limbii engleze cereți?
Două persoane în picioare într-o sală

Fundația pentru angajați

La VELUX Group, credem că este important să avem grijă de angajații noștri. Una dintre modalitățile prin care facem acest lucru este Fundația pentru angajați, prin care ne propunem să sprijinim bunăstarea tuturor angajaților din VKR Group.
Fă cunoștință cu câțiva dintre viitorii tăi colegi
Un lucru face diferența aici, oamenii.

Cum împinge Marie sustenabilitatea la nivelul următor

Schimbarea, provocările și ideile noi sunt o parte importantă a VELUX. Și reprezintă, de asemenea, o parte mare din natura Mariei. Cu o experiență în managementul durabil al pădurilor, își folosește pasiunea pentru lemn și natură pentru a face compania VELUX și mai durabilă în fiecare zi – în special prin circularitate, care înseamnă reducerea și reutilizarea pentru a profita la maximum de resursele de care avem nevoie.

Cum două lucruri simple înseamnă totul pentru Claus

Când Claus este întrebat ce îl face să vină la muncă, el se rezumă la două lucruri: „În primul rând, oamenii sunt cei care lucrează aici. Există o încredere și o legătură deosebită între noi. În al doilea rând, o idee bună poate veni de oriunde și toți de aici sunt încurajați să își spună părerea – și cu siguranță o fac. Poate de aceea lucrez ca o legătură bună între echipa de producție și cea de dezvoltare în prezent”.

Pentru studenți și absolvenți

Dacă încă studiezi sau ai absolvit recent, s-ar putea să fii interesat de o oportunitate excelentă de a te dezvolta în continuare în cadrul VELUX Group. Îți poți consolida competențele printr-un loc de muncă pentru studenți, o ucenicie, un stagiu sau poate chiar îți poți scrie proiectul sau teza în colaborare cu noi.
Aceste locuri de muncă excelente sunt disponibile chiar acum
În cadrul VELUX Group există multe oportunități. De la cercetare și dezvoltare și producție până la management și vânzări, suntem aproape siguri că avem un loc de muncă potrivit pentru tine. Așa că, de ce să nu arunci o privire acum?