Inspiră-te din broşurile noastre

Soluții VELUX pentru o mansardă inspirată 2020

Ferestre de mansardă? Ferestre pentru acoperiș tip terasă? Balcon Cabrio® sau o soluție pentru ieșire pe terasă? Descarcă broșura noastră și inspiră-te pentru un proiect inedit!

Ferestre VELUX pentru acoperiș terasă 2020

Descoperă noua protecție din sticlă curbată pentru soluțiile noastre pentru acoperiș terasă: ferestre fixe, electrice sau cu operare manuală! Avem și ieșiri de urgență sau ferestre pentru evacuarea fumului. Descarcă și salvează broșura pentru informații complete.

Rulouri decorative şi parasolare VELUX 2020

Prea cald sau prea multă lumină în timpul zilei? Ai nevoie de un rulou! Vezi colecția de rulouri deco și parasolare. Sănătatea locuințelor contează la fel de mult ca cea a oamenilor

Healthy Homes Barometer 2018 (HHB 2018) este un studiu paneuropean realizat de către Grupul VELUX, care are menirea de a ne aduce aminte că locuințele și clădirile sunt create pentru a oferi medii de locuit sănătoase, deși realitatea demonstrează un aspect alarmant: 1 din 3 copii europeni locuiește într-o clădire cu un climat interor „(nes)ănătos”. Află mai multe detalii sau descarcă PDF.

Sfaturi și recomandări pentru un drum rapid și ușor către mansarda ta luminoasă

Îți dorești o mansardă și iubești planurile înclinate? Atunci folosește acest îndrumar creat special pentru a răspunde întrebărilor tale! Cât trebuie să fie panta?  Cum fac hidroizolarea și termoizolarea? Cum se fac reglajele? Descarcă PDF pentru informații complete și concrete.

Descoperă potențialul podului tău!

Idei de transformare a podului nefolosit într-un spațiu de locuit atractiv, modern și luminos. Inspiră-te din sfaturile și fotografiile noastre!

Ghid de renovare pentru podul casei

Îți prezentăm ghidul pas cu pas pentru renovarea podului, în ordinea desfășurării etapelor: de la evaluarea stării generale a podului, până la finisare. Sugestii, sfaturi și idei pentru crearea unui spațiu generos și luminos la mansardă.Revitalizarea clădirilor istorice

Transformarea unei clădiri prin montarea de ferestre de mansardă este modalitatea de a crea spaţii de locuit în clădirile istorice existente, fără a afecta construcţia originală a acoperişului şi fără modificarea înălţimii clădirii. Următoarele pagini prezintă câteva exemple ale felului în care regândirea spaţiilor nefolosite de pod utilizând ferestre de mansardă în clădirile istorice, poate reprezenta o alternativă eficientă şi inovatoare.

Mansarda - o idee buna!

Dacă te numeri printre cei care nu sunt convinși că ideea de a locui la mansardă este o idee bună și ai îndoieli, iată câteva argumente care te vor ajuta să găsești răspuns la cele mai frecvente întrebări.

Marcajul CE

Află mai multe detalii despre ce înseamnă marcajul CE.

Istoria VELUX

Povestea VELUX a început în 1942. Au urmat multe inovații, premii obținute și proiecte promovate în întreaga lume. Află mai multe.