Fără ventilatoare. Fără ochelari de soare.

Controlează căldura și lumina în mansardă cu roletele exterioare parasolare opace VELUX

Alege o soluție confortabilă pentru a învinge căldura verii

În ciuda frumuseții verii, căldura îți poate aduce disconfort... dar în loc să folosești trucuri de răcire, mai bine echipează-ți ferestrele de mansardă cu rulouri exterioare parasolare opace VELUX, deoarece acestea protejează mansarda împotriva căldurii exterioare și oferă efect de întunecare eficientă pentru un somn relaxant. Montarea lor pe ferestrele de mansardă va avea ca efect reducerea încălzirii solare, ceea ce duce la creșterea confortului din interior.

Combină o protecție excelentă împotriva căldurii cu un efect de întunecare la un preț excelent - profită și tu de beneficiile rulourilor exterioare parasolare opace VELUX

Protecție termică superioară

Blocând razele de soare înainte ca acestea să intre în casa ta, soluțiile de exterior VELUX opresc căldura, rezultând astfel o scădere a temperaturii interioare cu până la 6.5 grade Celsius în timpul verii, pentru o senzație mai mare de confort.

Opacitate excelentă și reducerea zgomotului de ploaie

Rulourile exterioare parasolare opace VELUX sunt o soluție inovatoare pentru controlul luminii naturale în spațiile de la mansardă. Efectul de întunecare și reducerea zgomotului asigură un somn mai bun, indiferent dacă este zi sau noapte.

Design durabil

Țesătura groasă de poliester face ca produsul să fie o soluție durabilă, fără întreținere. Te poți simți liniștit, știind că rulourile exterioare parasolare opace își vor păstra forma și proprietățile pe termen lung.

Știai că? Poți chiar să-ți reduci costurile montând singur ruloul exterior parasolar opac. Totuși, dacă nu te simți suficient de încrezător, s-ar putea să ai nevoie de ajutorul unui montator certificat.

Combină o protecție excelentă împotriva căldurii cu un efect de întunecare la un preț excelent - profită și tu de beneficiile rulourilor exterioare parasolare opace VELUX

Mai puțină căldură, mai mult confort

Prin blocarea razelor solare înainte ca acestea să intre în camerele tale, produsele exterioare VELUX opresc căldura și îți protejează casa de supraîncălzire în timpul verii.

Mai multă lumină sau mai puțină lumină?

Rulourile exterioare parasolare opace VELUX sunt o soluție inovatoare pentru controlul luminii naturale în spațiile de la mansardă. Efectul de întunecare asigură un somn mai bun, indiferent dacă este zi sau noapte. Te poți bucura de liniștea și confortul unui control eficient al luminii, permițându-ți astfel să creezi o mansardă perfect confortabilă.

Țesătura groasă de poliester este concepută pentru a rezista condițiilor meteorologice

Proiectată pentru a rezista provocărilor naturii, ruloul exterior parasolar opac VELUX asigură durabilitate și performanță de lungă durată. Oferă liniște pentru mulți ani de acum înainte, indiferent de climă, știind că ruloul exterior parasolar opac își menține forma și eficacitatea indiferent de condițiile meteorologice.

Rulourile exterioare parasolare opace sunt rezultatul unor teste riguroase, fiind realizate pentru a dura ani de zile, lucru confirmat de garanția de 5 ani, astfel încât să te poți bucura zilnic fără griji.

Cine le poate monta? Tu.

Dacă ești priceput și ai un minim de cunoștințe tehnice, poți să te ocupi chiar tu de montaj. Acest lucru se poate face, în siguranță, direct din interior. Datorită celulelor solare încorporate, procesul de montaj este unul rapid și mai convenabil, deoarece nu este necesară adăugarea de cabluri suplimentare.  

Știai că? Poți chiar să-ți reduci costurile montând singur ruloul exterior parasolar opac. Totuși, dacă nu te simți suficient de încrezător, s-ar putea să ai nevoie de ajutorul unui montator certificat.

Ți-ar plăcea să vezi cum se întâmplă asta? Da, arată-mi!

Descoperă soluțiile de exterior pentru protecție termică VELUX.

Fiecare tip de roletă exterioară și rulouri parasolare oferă soluții diferite adaptate nevoilor tale.
Vezi gama noastră de produse.

Rolete exterioare VELUX

SML: Rolete exterioare cu acționare electrică
SSL: Rolete exterioare cu acționare sore oferă o soluție excelelară


Soluție completă pe tot parcursul anului cantă pentru protecție termică și opacitate eficientă.
 • Menține-ți camera răcoroasă și bucură-te de orice activitate în spațiile de la mansardă: scade temperatura interioară în timpul verii cu până la 6.5 grade Celsius* pentru confort maxim
 • Efect de întunecare și reducerea căldurii - o combinație câștigătoare pentru un somn liniștit în diminețile verilor toride
 • Simte-te confortabil în timpul iernii: roletele exterioare izolează frigul excesiv pentru o casă mai călduroasă și mai eficientă din punct de vedere energetic
 • Reducerea zgomotul pentru liniștea ta: roletele exterioare din aluminiu sunt realizate pentru a rezista și a îndura chiar și cele mai aspre condiții meteorologice, reducând zgomotul de ploaie cu până la ~30% (7dB)
 • Confort fără griji cu o garanție de 5 ani
 • Poate fi combinat cu un rulou interior

Rulou exterior parasolar opac VELUX

SSS: rulou exterior parasolar opac

Învinge căldura verii cu ajutorul rulourilor exterioare parasolare opace VELUX, care oferă atât o protecție excelentă împotriva căldurii, cât și opacitate eficientă.

 • Reduce impactul căldurii exterioare și scade temperatura interioară în timpul verii cu până la 6.5 grade Celsius* pentru a te bucura de spațiile tale preferate
 • Bucură-te de un somn relaxant în timpul nopții cu mai puțină lumină care poate pătrunde din exterior
 • Țesătura groasă din poliester oferă o soluție durabilă, fără întreținere
 • Economisește bani: poate fi montat chiar și de către tine, direct din interior
 • Confort fără griji cu o garanție de 5 ani
 • Poate fi combinat cu un rulou interior

Rulou exterior parasolar VELUX

MHL: rulou exterior parasolar cu acționare manuală
MSL: rulou exterior parasolar cu acționare solară
MML: rulou exterior parasolar cu acționare solară

O opțiune accesibilă pentru reducerea căldurii pe timp de vară, în timp ce păstrează lumina naturală și priveliștea.

 • Îmbunătățește confortul din mansardă cu o soluție răcoroasă: scade temperatura interioară în timpul verii cu până la 5.2 grade Celsius*
 • Plasa transparentă umbrește spațiile de la mansardă, păstrând în același timp încăperea luminată și priveliștea neobstrucționată
 • Rulourile exterioare parasolare cu acționare manuală sunt ușor de montat chiar de către tine
 • Poți alege versiunea motorizată pentru mai multă comoditate
 • Confort fără griji cu o garanție de 5 ani (MML/MSL)
 • Poate fi combinat cu un rulou opac și o plasă împotriva insectelor
*calcul realizat în perioada iulie - august 2023, bazat pe o simulare realizată într-o cameră cu orientare spre sud, având montate două dintre cele mai vândute ferestre de mansardă VELUX GLL 1061, MK06 (dimensiune 780 x 1178 mm), în orașul București. Pe baza studiului VELUX 2023 privind impactul rulourilor și roletelor pe timpul verii.

Încă nu ești sigur? Obține sfaturi adaptate nevoilor tale de la experții VELUX!

Echipa noastră te va ajuta să găsești soluția ideală care să îmbunătățească estetica și funcționalitatea casei tale. De la controlul luminii și al temperaturii până la îmbunătățirea eficienței energetice, abordarea noastră personalizată te va ajuta să obții potrivirea perfectă pentru tine. Apasă pe butonul de mai jos pentru a intra în contact cu experții noștri și pentru a descoperi cum roletele exterioare VELUX îți pot îmbunătăți spațiul în care locuiești.

Ești gata să îți modernizezi ferestrele de mansardă cu accesoriile VELUX?

Începe călătoria către o mansardă mai răcoroasă! Suntem aici pentru a te ajuta să găsești cel mai apropiat distribuitor și să îți oferim un montator certificat dacă îți dorești montajul cu profesioniști.