Explorează mai mult
Extinderi de case - Experimentează cu modernizarea

Produse aferente

Fereastra de mansardă VELUX INTEGRA®

Intuitive şi uşor de folosit, ferestrele de mansardă VELUX INTEGRA® asigură o ventilare simplă şi un mediu sănătos. Alege o fereastră de mansardă VELUX INTEGRA® acţionată electric dacă vrei ca fereastra să fie integrată direct în sistemul electric al casei.

Ferestre de mansardă cu funcţie specială

Ferestrele de acces pentru acoperiş VELUX se deschid ca o uşă, pentru un acces facil pe acoperiş din mansardă. Datorită zonei de acces mari, accesarea acoperişului nu a fost niciodată mai facilă.

Extinde cu elemente în plan înclinat

Dacă panta acoperişului tău coboară până în podea, poţi extinde fereastra de mansardă VELUX montând dedesubtul ei un element de fereastră suplimentar GIL (lemn de pin lăcuit transparent) sau GIU (alb, nu necesită întreţinere). Aceste ferestre au o cercevea fixă şi nu pot fi deschise. Combinând o fereastră de mansardă cu un GIL/GIU vei avea mai multă lumină naturală în spaţiul tău de locuit. Ferestrele ce nu necesită întreţinere (GIU) nu trebuie curăţată sau revopsite - însă pot fi şterse cu o cârpă umedă moale dacă este necesar.

Rulou exterior parasolar

  • Reduce căldura
  • Material transparent, tip plasă 
  • Se montează din interior

Ruloul exterior parasolar VELUX oprește razele soarelui înainte să ajungă pe suprafața ferestrei, reducănd temperatura interioară cu până la 5 grade C*. Menţine în interior un climat interior confortabil într-o zi călduroasă de vară. Ruloul exterior parasolar este transparent, pentru a te bucura în continuare de privelişte.

*Diferența de temperatură este calculată prin compararea rezultatelor din simulări dinamice ale unui spațiu în mansardă cu și fără rulouri parasolare. Efectul depinde de modelul ferestrei și al geamului.

Rolete exterioare

Perfecte pentru orice perioadă a anului, roletele exterioare protejează locuința de supraîncălzire în timpul verii și îmbunătățesc izolația termică în timpul iernii. Oferă posibilitatea de a controla lumina în orice moment al zilei.

Jaluzea

  • Intimitate şi control al luminii
  • Operare fără șnur
  • Rezistentă la umiditate şi uşor de curăţat

Jaluzelele VELUX sunt uşor de întreţinut. Fiind rezistente la umezeală, sunt perfecte pentru băi şi bucătării. Designul lor unic, fără fire, permite răsucirea lamelelor în orice sens, pentru reglarea unghiului de pătrundere a luminii şi a cantității de lumină.