ODATĂ CE AI VĂZUT, ESTE TOT CEEA CE ȚI-AI PUTEA DORI!

Dacă a sosit timpul  pentru a face o schimbare în mansarda ta  și nu știi ce anume să alegi  pentru a obține efectul "WOW" mult dorit,  adăugarea ferestrelor de mansardă va transfoma spațiile așa cum nu ți le-ai fi imaginat vreodată. În plus, cu ferestrele VELUX salvezi energie și bani!  Cum?
Toate ferestrele sunt eficiente energetic și extrem de bine izolate termic. Adăugând ferestre de mansardă de înaltă calitate vei avea și mai multă lumină naturală, astfel vei reduce cheltuielile cu utilitățile.  Mai mult decât atât dacă, dacă vei adăuga ferestrelor tale rulouri interioare și rolete exterioare vei salva din bugetul familiei chiar și mai mult decât ai fi crezut!  Rulourile și roletele VELUX oferă izolație termică suplimentară, ceea ce îți va reduce cheltuielile cu încălzirea pe timpul iernii. În același timp produsele exterioare  pentru protectia căldurii îți vor meține camerele răcoroase în timpul verii  salvând astfel bani pentru aerul condiționat. Ești pregătit pentru transformarea casei tale cu o ofertă de neratat? 

Acum plătești mai puțin și primești mai mult!

Cumpără ferestre de mansardă din gama Standard sau Standard Plus cu rame de etanșare individuale sau pentru soluții VELUX în combinație și primești ruloul exterior parasolar la un preț de nerefuzat. Campanie promoțională  desfășurată în perioada 15 octombrie - 30 noiembrie. 

Pachetele de produse participante în cadrul campaniei sunt: 

  • ferestre de mansardă din gama Standard: GZL 1051, GZL 1051B, GLU 0051, GLU 0051B (dimensiunile FK06, MK04, MK06, MK08); 
  • ferestre de mansardă din gama Standard Plus: GLL 1061, GLL 1061B, GLU 0061, GLU 0061B (dimensiunile FK06, MK04, MK06, MK08);
  • ramele de etanșare individuale model EDW/EDS 2000 cu kit de izolare termică inclus și/sau ramele de etanșare pentru soluții în combinații, model EKW 0021F pentru combinațiile de două ferestre pe orizontală + kit de izolare termică și protecție BDX 2000, pentru dimensiunile FK06, MK04, MK06, MK08; 
  • ruloul exterior parasolar cu deschidere manuală, model MHL 5060 la preț redus*

 la achiziționarea pachetului Standard Plus, ruloul exterior parasolar poate fi achiziționat la prețul recomandat de doar 10 lei, fără TVA iar pentru
pachetul Standard, ruloul exterior parasolar poate fi achiziționat la prețul recomandat de doar 50 lei, fără TVA. 
Această campanie nu se cumulează cu alte promoții existente. 

Pachetele de ferestre de mansardă VELUX pot fi achiziționate doar prin intermediul distribuitorilor autorizați VELUX din România și Moldova . Caută cel mai apropiat distribuitor aici 

Odată ce ai văzut, este tot ceea ce ți-ai putea dori!

Panourile solare și ferestrele de mansardă - Întrebări și răspunsuri 

Ce distanță trebuie menținută între fereastra de mansardă și panourile solare?  

Este recomandat să se mențină cel puțin un rând de învelitoare ca distanță deasupra ferestrei de mansardă, sau dacă rândul imediat următor este eliminat atunci cel putin două rânduri ar trebui păstrate ca distanță. Pe fiecare parte a ferestrei sau grup de ferestre se recomandă să se mențină un rând de învelitoare distanță (30-50 cm).   

De ce este important să păstrați o distanță de 30-50 cm sau chiar 70 cm între ferestrele de mansardă și panourile solare?

Este esențial să se asigure o scurgere adecvată a apei, astfel încât apa de ploaie să aibă o cale liberă de scurgere de pe panou fără a se încovoia peste partea superioară a ferestrei. Păstrarea distanței corecte este, esențială pentru întreținerea, reparațiile și montajul sau chiar schimbarea ferestrei (ferestrelor) de mansardă, dacă este necesar, fără a fi nevoie să se îndepărteze panourile solare, deoarece trebuie îndepărtate materialele acoperișului în imediata vecinătate a ferestrei. În plus, există produse suplimentare care se întind peste dimensiunile ferestrelor de mansardă, cum ar fi roletele exterioare care se extind cu 15 cm pe partea superioară și cu 5-5 cm pe fiecare parte.

Este posibil ca zăpada care alunecă de pe panourile solare să deterioreze ferestrele de mansardă sau roletele exterioare?

Panourile solare generează o cantitate mică de căldură atunci când funcționează. Zăpada care cade pe panouri se topește și alunecă foarte repede. În cazul în care sub panouri există ferestre de mansardă și ferestre de mansardă cu rolete exterioare montate, firele de gheață rezultate ar putea deteriora cu ușurință ferestrele și/sau roletele exterioare. De aceea, se recomandă instalarea unei protecții lineare împotriva zăpezii între ferestrele de mansardă și panourile solare.