Mecanismul campaniei

VELUX România oferă premii în bani precum și șansa de a câștiga dispozitive inteligente ALEXA, clienților care achiziționează produse electrice și solare VELUX, în perioada campaniei, după cum urmează:

200 lei 

 
 

Pentru achiziționarea unui sistem de acționare electrică KUX 110 împreună cu un motor electric KMG 100K

 

150 lei 

 

Pentru achiziționarea unui motor solar cu întrerupător, fără fir, model KSX 100K

Premiile vor fi oferite în bani. De aceea, beneficiarii premiilor vor trebui să trimită organizatorului VELUX România, contul bancar și o copie a cărții de identitate.

Alexa, asistentul virtual, poate fi câștigat de clienți prin tragere la sorți. Cei care achiziționează unul din seturile de produse de mai sus (pentru transformarea ferestrei de mansardă VELUX cu operare manuală, într-una cu operare electrică/solară) și, în plus, un kit de control climatic VELUX ACTIVE, sunt înscriși automat la tombolă, putând câștiga, în plus față de cadoul în bani, unul din cele 15 Alexa.

Produse VELUX participante la campania „O casă inteligentă pentru fiecare!"

 Sistemul pentru transformarea unei ferestre VELUX cu operare manuală, de sus, într-una electrică, format din: KUX 110 - sistem de acționare electrică și KMG 100K* - motor electric cu întrerupător de perete, fără fir

•Kit solar cu întrerupător de perete, fără fir - KSX 100K* - pentru transformarea unei ferestre VELUX cu operare manuală, de sus, într-una solară

•Kitul de control VELUX ACTIVE - KIX 300 - pentru o mansardă inteligentă și sănătoasă

Toate produsele sunt disponibile în broșura “Lista de prețuri ” valabilă din 1 iunie 2019.
*Fac obiectul acestei campanii și produsele VELUX compatibile generației anterioare (KMG 100 și KSX 100).

Toate produsele VELUX participante la campanie pot fi achiziționate prin intermediul distribuitorilor parteneri VELUX din România, datele de contact ale acestora fiind accesibile aici. La campania promoțională “O casă inteligentă pentru fiecare!” pot participa persoane fizice sau juridice cu domiciliul sau cu sediul pe teritoriul României. Nu pot participa angajații companiei VELUX România, precum și membrii familiilor acestora (copii, părinți, frați/ surori, soț/ soție).

Kitul de control climatic VELUX ACTIVE  KIX 300

Află mai multe detalii despre sistemul de control climatic VELUX Active - cea mai simplă metodă pentru a obține un climat interior mai sănătos. Senzorii inteligenți măsoară în permanență temperatura, umiditatea și nivelurile de CO2 din locuință și închid sau deschid ferestrele de mansardă, rulourile și roletele exterioare electrice VELUX INTEGRA®, pentru a crea un climat interior mai sănătos.

Motor solar cu întrerupător de perete, KSX 100

Ai o fereastră VELUX manuală, cu mâner sus? Cu motorul solar KSX o poți transforma într-una electrică, iar mansarda ta devine astfel compatibilă cu kitul VELUX Active!

Motor electric KMG 100 și sistem de acționare electrică KUX 110

Ai o fereastră VELUX manuală cu mâner sus? Împreună cu motorul KMG și cu sistemul de operare electrică KUX o poți transformă într-una cu operare electrică, iar fereastra ta devine astfel compatibilă cu kitul de control climatic VELUX Active.