Mecanismul campaniei

VELUX România oferă premii în bani în valoare de 100/ 150 /200 lei pentru fiecare pachet de produse VELUX formată din: fereastră de mansardă VELUX, ramă de etanșare, produse de izolare termică și protecție și rulouri interioare sau exterioare, cu operare  manuală/electrică/solară, conform regulamentului, achiziționat în perioada campaniei. 

Detaliem mai jos cuantumul premiilor în bani, în funcție de pachetele de produse VELUX alese:

Pachetul Confort Plus = 150/200 lei

150 lei pentru: un model de fereastră de mansardă model Standard Plus sau Premium, cu ramă de etanșare, kit de izolare termică şi protecţie și orice model de rulou interior sau exterior parasolar, cu operare manuală. Dacă se alege în loc de rulou cu operare manuală, unul cu operare electrică sau solară, valoarea premiului primit de client crește cu încă 50 lei, devenind în total 200 lei.
 

Pachetul Confort  = 100/150 lei

100 lei pentru: un model de fereastră de mansardă model Standard, cu ramă de etanșare, kit de izolare termică şi protecţie și orice model de rulou interior sau exterior parasolar, cu operare manuală. Dacă se alege în loc de rulou cu operare manuală, unul cu operare electrică sau solară, valoarea premiului primit de client crește cu încă 50 lei, devenind în total 150 lei.

Achiziția mai multor pachete implică în mod automat un premiu mai mare. 
Premiile vor fi oferite în bani. De aceea, beneficiarii premiului/premiilor vor trebui să trimită organizatorului VELUX România, contul bancar și o copie a cărții de identitate.

Produse VELUX participante la campania "Vara asta, în mansardă, se poartă culorile!"

ferestrele de mansardă model Standard: GZL 1051, GZL 1051B, GLU 0051, GLU 0051B
ferestrele de mansardă model Standard Plus: GLL 1061, GLL 1061B, GLU 0061, BLU 0061B
ferestrele de mansardă model Premium: GGL, GGU, GGL INTEGRA® , GGU INTEGRA®, GGL SOLAR, GGU SOLAR, GGl pentru evacuarea fumului, GPL, GDL, VFE, VFA, VFB;
ramele de etanșare model EDW/EDS/EDQ 2000, EDW/EDS/EDQ 0000, EDJ 2000, EDN 2000, EKW, EKS;
produsele de izolare termică și protecție: BFX și BDX
rulouri interioare/exterioare manuale/electrice/solare
pentru toate dimensiunile disponibile în broșura “Soluții VELUX pentru mansardă” valabilă din 1 martie 2019. 

Toate produsele VELUX participante la campanie pot fi achiziționate prin intermediul distribuitorilor parteneri VELUX din România, datele de contact ale acestora fiind accesibile aici.

La campania promoțională “Vara asta, în mansardă, se poartă culorile!” pot participa persoane fizice sau juridice cu domiciliul sau cu sediul pe teritoriul României. Nu pot participa angajații companiei VELUX România, precum și membrii familiilor acestora (copii, părinți, frați/ surori, soț/ soție).

Ferestre de mansardă

Află mai multe detalii despre ferestrele de mansardă VELUX participante la promoție:

  • Standard - calitate la un preț accesibil
  • Standard Plus - termoizolare suplimentară și siguranță
  • Premium - excelență și confort în utilizare 

Rame de etanșare cu kit de izolare termică inclus

Alege rama de etanșare potrivită pentru un montaj etanș și sigur. Ramele de etanșare EDW 2000, EDS 2000, EDJ 2000, EDN 2000 conțin, spre deosebire de cele simple, și kitul de izolare termică BDX. 

Rulouri interioare și exterioare colorate

Avem o gamă foarte variată de culori și modele. Vrei întuneric în timpul zilei? Alege din 24 de culori disponibile pentru rulourile opace! Vrei răcoare? Alege rulourile exterioare parasolare! Vrei un efect decorativ? Alege dintre nuanțele colorate ale rulourilor plisate sau al jaluzelelor romane!