Oferă-ți un spectacol de lumină la mansardă! Prinde ACUM promoția toamnei!

Știai că lumina naturală poate să-ți decoreze camera în funcție de fiecare anotimp? Observă circuitul natural al luminii din fiecare cameră a mansardei tale și lasă-te surprins de jocurile acesteia!

Alege confortul VELUX – tot timpul anului! Cumpără ferestrele termoziolante Standard Plus (cu 3 foi de sticlă) eficiente energetic  în sezonul rece și beneficiezi de un rulou exterior parasolar la un preț special, pentru confort termic în sezonul cald.

  • Ruloul exterior parasolar VELUX are prețul recomandat de 5 lei la achiziția unui pachet format din:
  • fereastră de mansardă VELUX din gama Standard Plus (GLL 1061, GLL 1061B și GLU 0061, GLU 0061B) ramă de etanșare individuale cu kit de izolare termică BDX inclus (EDW/EDS 2000) sau rame de etanșare pentru combinații de două ferestre pe orizontală + kitul de izolare termică BDX (EKW/EKS 0021F)
Produse VELUX participante la promoția toamnei „Oferă-ți un spectacol de lumină la mansardă!”
  1. Ferestre de mansardă Standard Plus, model: GLL 1061, GLL 1061B, GLU 0061, GLU 0061B
  2. Ramele de etanșare individuale model EDW/EDS 2000 care au inclus kitul de izolare termică BDX și/sau ramele combi EKW/EKS 0021F pentru combinația a 2 ferestre de mansardă pe orizontală + kitul de izolare termică BDX. 
  3. Ruloul exterior parasolar cu operare manuală, model MHL

Pentru toate dimensiunile disponibile în stoc, vezi broșura „Lista de prețuri” valabilă din aprilie 2020. Toate produsele VELUX participante la campanie pot fi achiziționate prin intermediul distribuitorilor VELUX din România și Republica Moldova, datele de contact ale acestora fiind accesibile aici.

Achiziția a mai multor pachete promoționale implică în mod automat primirea unui număr direct proporțional de rulouri exterioare parasolare (MHL 5060) la prețul recomandat de 5 lei/buc fără TVA.
La campania promoțională „Oferă-ți un spectacol de lumină la mansardă!” pot participa persoane fizice sau juridice cu domiciliul sau cu sediul pe teritoriul României și al Republicii Moldova. Nu pot participa angajații companiei VELUX România, precum și membrii familiilor acestora (copii, părinți, frați/ surori, soț/ soție).

Urmărește filmul și vezi cum acționează ruloul parasolar!

Urmărește filmul și vezi cât de ușor se montează ruloul exterior parasolar